Galatasaray deplasmanda zafer peşinde!

Galatasaray son zamanlarda çıkmış olduğu karşılaşmalarda rakip sahalarda bir hayli zorlanırken, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye karşı art arda 9 karşılaşmayıda kazanamadı. Galatasaray deplasmanda iki takıma karşı 4 eşitlik ve 5 yenilgi yaşadı.

SPOR 25.10.2019, 14:50
Galatasaray deplasmanda zafer peşinde!

Sarı-kırmızılılar ezeli rakiplerine karşı deplasmandaki karşılaşmalarında son zamanlarda istediği sonuçları elde edemedi. Galatasaray, Beşiktaş ile Vodafone Park’ta, Fenerbahçe ile de Ülker Stadı’nda oynadığı son karşılaşmalarda galibiyet elde edemedi.

Deplasmanda en son 2014-2015 yıllarında Beşiktaş’ı 2-0 yenilgiye uğratan Galatsaray, sonraki 9 maçın 5’inde rakiplerine karşı yenilgiye uğrarken, 4 karşılaşmada da beraberlikle ayrıldı.

5 derbide sadece 1 gol

5 kez fileleri havalandırırken, kalesinde 13 gol gördü. Sarı-kırmızılılar bu dönemde Beşiktaş ile oynadığı 4 derbinin 3’ünde yenilgi, yaşarken, 1’inde berabere kaldı.

Fenerbahçe'ye karşı da 5 derbide 2 mağlubiyet, 3 eşitlik aldı. Galatasaray ezeli rakiplerine karşı son dönemde gol atmakta bir hayli zorlanırken, son 5 derbide sadece 1 gol kaydedebildi.

Yorumlar (0)