Galatasaray'da son dakika Falcao gelişmesi!

Sakatlığından dolayı son olarak Beşiktaş derbisinde de forma giyemeyen Radamel Falcao'nun durumuyla ilgili Galatasaray'da hareketli dakikalar yaşanıyor.

SPOR 28.10.2019, 13:29 29.10.2019, 01:37
Galatasaray'da son dakika Falcao gelişmesi!

Sarı-kırmızılı takımda uzun zamandır sakatlığı devam eden ve en son Beşiktaş derbisinde de forma giyemeyen Falcao bugün de takımdan ayrı çalışmalarına devam etti.

Galatasaray, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 10. hafta maç programında Rizespor karşılaşması hazırlıklarına başlangıç yaptı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenamna dün akşam oynanan derbide tam süre alan futbolcular, günü yenilenme çalışmasıyla bitirdi.

Antrenmana core stabilizasyon çalışmasıyla başlangıç yapan diğer oyuncular, sonrasında kumda kuvvet çalışması ile devam etti. İdmanın geri kalan zamanında pasa yönelik dar alan oyunu oynadılar.

Kulüpten Falcao hakkında yapılan açıklama şu şekilde:

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Paris Saint-Germain maçının ardından aşil tendonunda zorlanmaya bağlı ağrı şikâyetleri oluşan ve aşil tendinopatisi teşhisi ile tedavisine başlanan oyuncumuz Radamel Falcao’nun çalışmaları, fizyoterapistler ve kondisyonerler gözetiminde takımdan ayrı devam etmektedir.

Aşil tendonunda hassasiyet, ayak bileği kemiğinde ve yumuşak dokusunda ödemi bulunan ve fizik tedavisi süren oyuncumuzun sahaya dönüş zamanı için günlük yapılan klinik değerlendirmeler neticesinde karar verilecektir.
 

Yorumlar (0)