Galatasaray'da Mbaye Diagne kadro dışı bırakıldı

Galatasaray’da, Gaziantep FK karşılaşmasının kamp kadrosu belli oldu. Yeni transferler Henry Onyekuru ve Halil İbrahim Dervişoğlu kafilede yer alırken, İngiliz ekibi West Bromwich Albion’a kiralık olarak transfer olması beklenen Mbaye Diagne ise kafilede yer almadı.

SPOR 28.01.2021, 23:17 30.01.2021, 09:15
Galatasaray'da Mbaye Diagne kadro dışı bırakıldı

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’in 22. hafta karşılaşmasında Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. 

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik patron Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, ısınma hareketleri ile başlandı. Ardından, gruplar halinde dar alanda pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde, teknik patron Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma yapıldı.

Yeni katılan isimlerden Halil İbrahim Dervişoğlu, takım ile beraber ilk idmanına çıktı. Antrenman, soğuma hareketleri ve yenilenme koşusunun ardından son buldu.

Sarı-kırmızılı ekip, Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması için bugün saat 16.00’da özel bir uçukla Gaziantep’e giderek, maç öncesi söz konusu şehirde kampa girecek.

Mbaye Diagne kadroda yer almadı

Galatasaray’ın yarın karşılaşacağı Gaziantep FK maçının kadrosu da açıklandı. Sarı-kırmızılı takımda, İngiliz futbol kulüplerinden West Bromwich Albion’a kiralık olarak transfer olması beklenen Mbaye Diagne, kafilede yer almadı.

Yorumlar (1)
mert 3 yıl önce
atıyo golleri sonra kadro dışı bırakıyonuz