Fahrettin Koca: Aşıların ikinci bölümü bu sabah geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük koronavirüs veri tablosuyla birlikte açıklanan günlük vaka sayılarının akabinde, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Aşı sevkiyatı ile ilgili de bir açıklama yapan Bakan Koca, "Çin aşılarının bu sabah itibarıyla ikinci bölümü Türkiye'ye ulaşmış olacak. Tedarik programına uygun bir şekilde aşı sevkiyatı sürecek." dedi.

GÜNDEM 28.01.2021, 23:50 30.01.2021, 09:15
Fahrettin Koca: Aşıların ikinci bölümü bu sabah geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün tespit edilen yeni tip koronavirüs (COVID-19) vaka sayısının 7 bin 279 olduğuna vurgu yaparak, durumun ciddiyetine varılması gerektiğini kaydetti.

"Durumun ciddiyetini görmezden gelemeyiz"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kişisel Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, kısıtlamalara uyulması gerektiğini dile getirerek, "Bugün tespit edilen koronavirüs vaka sayısı 7 bin 279 kişi. Durumun ciddiyetini görmezden gelmek mümkün değil. Aşı programının selameti yönünden de önlemlere ve kısıtlamalara uymak durumundayız. Büyük zahmet ve emeklerle elde ettiğimiz kontrolü riske atmamalıyız." ifadelerini kullandı.



"Aşıların ikinci bölümü bu sabah geliyor"

Bakan Koca, koronavirüs aşılarının ülkemize gelişine ilişkin olarak, "Çin aşılarının 10 milyon dozluk ikinci sevkiyatının birinci bölümü geçtiğimiz hafta sonu Türkiye'ye ulaşmıştı. Çin aşılarının bu sabah itibarıyla ikinci bölümü Türkiye'ye ulaşmış olacak. Tedarik programına uygun bir şekilde aşı sevkiyatı sürecek." açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)