Galatasaray'da kadro isyanı başladı!

Sarı-kırmızılıların Real Madrid'e karşı yenilgiye uğradığı karşılaşmanın ardından Galatasaray'da forma şansı bulamayan futbolcular sitem etmeye başladı. Bu futbolcular "Biz iyi de oynasak sonuçta formayı onlar giyiyor" tepkisini verdi.

SPOR 23.10.2019, 16:20 23.10.2019, 16:25
Galatasaray'da kadro isyanı başladı!

Şampiyonlar Ligi'nde çıkmış olduğu 3 karşılaşmada yalnızca 1 puan alabilen ve dün Real Madrid karşısında kalesinde 10'dan fazla net pozisyonla karşılaşan Fatih Terim'in kadro tercihleri bazı oyuncuları huzursuz etmeye başladı.

Fatih Terim'in etkili performans sergileyemeyen Belhanda, Babel, Mariano, Feghouli, Marcao gibi oyunculara sürekli forma şansı vermesi yedek kulübesinde oturan oyuncularda keyifsizliğe yol açarke, 3-4 futbolcunun "Biz iyi de oynasak sonuçta formayı onlar giyiyor" isyanında bulundukları iddia edildi.

Real Madrid karşılaşmasında  Babel, Mariano, Marcao, Belhanda ile tam 72 top kaybı yapan Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi büyük bir kaos yaşanırken, Terim'in hafta sonu ezeli rakibi karşısında sahaya süreceği 11 ise şimdiden merak edilenler arasında yerini aldı.

Şener Özbayraklı, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Emre Mor ve Yunus Akgün gibi isimleri hamle olarak kulllanan Fatih Terim'in köklü değişiklikler yapması beklenirken, kulübün devre arası transferleri büyük bir merakla bekleniyor.

Yorumlar (0)