Galatasaray beş transferi birden açıkladı

Galatasaray Spor Kulübü, Arjantinli oyuncu Icardi, yerli futbolcu Yusuf Demir, Danimarkalı futbolcu Jensen, Kosovalı oyuncu Rashica ve İspanyol futbolcu Mata transferlerini duyurdu.

SPOR 07.09.2022, 23:42 08.09.2022, 02:09
Galatasaray beş transferi birden açıkladı

Galatasaray beş futbolcuyu birden açıkladı.

Icardi

Sarı-kırmızılılar, Arjantinli oyuncu Mauro Icardi'nin geçici transferi için futbolcu ve kulübü PSG ile görüşmelere başlandığını açıkladı. 

Galatasaray Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Profesyonel oyuncu Icardi'nin geçici transferi hususunda kendisi ve PSG ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Yusuf Demir

Galatasaray Spor Kulübü, Avusturya takımı Rapid Wien'in formasını giyen 19 yaşındaki yerli futbolcu Yusuf Demir'in transferi için futbolcu ve Rapid Wien ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Profesyonel oyuncu Yusuf Demir'in kulübümüze transferi hususunda, oyuncu ve kulübü ile resmi görüşmeler yapılmaya başlanmıştır." denildi.

Jensen

Sarı-kırmızılılar, stoper mevkisinde oynayan 21 yaşındaki Danimarkalı oyuncu Mathias Ross Jensen'in transferi için futbolcu ve kulübü Aalborg BK ile görüşmelere başlandığını bildirdi. 

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Profesyonel oyuncu Mathias Ross Jensen'in takımımıza transferi hususunda, oyuncu ve kulübü Aalborg BK ile resmi görüşmeler yapılmaya başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Rashica

Galatasaray, İngiltere Championship takımlarından Norwich City'nin formasını giyen Kosovalı oyuncu Milot Rashica'nın geçici transferi için futbolcu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın kulübümüze geçici transferi hususunda, oyuncu ve kulübü Norwich City ile resmi görüşmeler yapılmaktadır." denildi.


Mata

Galatasaray tarafından yapılan açıklamada, "Profesyonel oyuncu Juan Mata'nın kulübümüze transferi hususunda, oyuncu ile resmi görüşmeler yapılmaya başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)