Galatasaray, Belhanda için düğmeye bastı!

Galatasaray, Ocak ayı transferlerini gerçekleştirmek için gözden çıkardığı Younes Belhanda için Suudi Arabistan kulübü Al Nassr ile görüşmelere başladı.

SPOR 11.11.2019, 11:54
Galatasaray, Belhanda için düğmeye bastı!

Galatasaray'ın Ocak ayında satmayı düşündüğü oyunculardan biri olan Younes Belhanda'ya bir kulüp talip oldu.

Ocak ayında büyük transfer operasyonu yapmayı düşünen ve rötuşlarla kadroyu yeniden oluşturmak isteyen tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in 'Satılabilir' raporu verdiği Younes Belhanda için Suudi Arabistan kulübü Al Nassr ile görüşmelere başlanıldı. Geçtiğimiz yıllarda transfer döneminde de Belhanda'ya talip olan Al Nassr, futbolcunun kabul etmemesi nedeniyle bu transer gerçekleşmemişti.

belhanda ile ilgili görsel sonucu

Sarı-kırmızılı takımda tribünlerle arası kötü olan Younes Belhanda'ya yönetim ve teknik heyet üzerinden de 'Gitmesi' yönünde talep olacağı, bu kez transferin bonserviste anlaşıldığı takdirde gerçekleşeceği ifade edildi.

En az 10 milyon euro bonservis isteniyor

Galatasaray, Ocak ayı transfer döneminde düşündüğü operasyonlarını gerçekleştirebilmek amacıyla Younes Belhanda'dan en az 10 milyon euro bonservis gelmesini istiyor.

belhanda ile ilgili görsel sonucu

Faslı yıldız oyuncu Younes Belhanda, 2017 yılının yaz ayında 9.5 milyon euro bonservis ve çeşitli bonuslar karşılığında Dinamo Kiev kulübünden Galatasaray'a transfer oldu. Belhanda, sarı-kırmızılı formasıyla çıktığı 80 karşılaşmada 9 gol kaydedip, 21 asist yaptı.
 

Yorumlar (0)