Galatasaray A Takım Medya Sorumlusu Eray Sözen'e saldırı!

Galatasaray'ın Trabzonspor ile deplasmanda berabere kaldığı karşılaşmadan sonra gerginlik yaşandı. Sarı-kırmızılı ekibin ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ve medya sorumlusuna saldırıda bulundu.

SPOR 02.12.2019, 10:08 02.12.2019, 10:14
Galatasaray A Takım Medya Sorumlusu Eray Sözen'e saldırı!

Süper Lig'de Trabzonspor ve Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın ardından gerginlik meydana geldi.

Maçın sona ermesinin ardından Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Futbol A Takım Medya Sorumlusu Eray Sözen'e Trabzonsporlu taraftarlar saldırıda bulundu. Kısa süren gerginliğin ardından, güvenlik güçleri araya girdi.

Galatasaray'ın medya sorumlusu, kendisine saldıran ve yumruk atan bordo-mavili taraftarlardan şikayetçi oldu. Şikayetin ardından Eray Sözen, ifade vermek üzere karakola gitti. Gerçekleşen basın toplantısı ise Fatih Terim'in asistanı Hande Sümertaş, tecrübeli teknik adamın yanında bulundu.

Basın toplantısı sırasında Fatih Terim konu hakkında "Eray, kendisine saldıran biri yüzünden karakola gitmek zorunda kaldı. Bu yüzden basın toplantısında yanımda Hande çıkmak durumunda kaldı.” ifadelerine yer verdi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Abdurrahim Albayrak da “Şahsıma bir şey olmadı. 2 kişinin yaptığı bir şeyi tüm Trabzonspor taraftarlarına ve camiasına mal edemeyiz. Trabzonspor camiası bizi çok iyi karşıladı.” dedi.

Yorumlar (0)