Fransa Türkiye maçında asker selamı görüntüleri Kaan ve Merih Demiral olayı

Fransa Türkiye maçında golü bulan milli takımımızın oyuncuları asker selamı verdi. Asker selamı görüntülerini videosunu Fransız rejisi yayınlamadı. Ancak Kaan Ayhan'ın attığı gol sonrası Merih Demiral ile arasında ufak da olsa bir tartışma çıktığı gözlerden kaçmadı.

SPOR 14.10.2019, 23:27 15.10.2019, 00:17

Fransa Türkiye maçında golü bulan milli takımımızın oyuncuları asker selamı verdi. Asker selamı görüntülerini videosunu Fransız rejisi yayınlamadı. Ancak Kaan Ayhan attığı gol sonrası Merih Demiral ile arasında ufakta olsa bir tartışma çıktığı gözlerden kaçmadı.

Fransa Türkiye maçında "Asker Selamı"

Golden daha önemli olan Asker Selamı yeniden verildi. Türk Milli takımımızın 1-0 geriye düştüğü golden sonra eşitliği 82. dakikada yakaladı. Ancak golden sonra verilen Asker Selamı Fransız rejisi tarafından gösterilmedi. Asker selamı Fransa Türkiye maçında verildi mi verilmedi tartışmalarını spiker verildi diyerek açıkladı. Ancak Fransız rejisi tekrarından dahi o görüntüleri göstermedi.

Kaan Ayhan ve Merih Demiral arasında neler oldu?

Asker selamı sonrası reji Merih Demiral ve Kaan Ayhan'ı yan yana getirdi. Merih Demiral'ın Kaan Ayhan'a kızdığı görüntüler ekrana getiriliyormuş gibi gösterildi. Kaan Ayhan selam vermek istemedi mi bilinmiyor ancak Merih Demiral tam bir kahraman ilan edilecek gibi görünüyor.

Yorumlar (0)