Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta forma giymişti: “Taraftar affederse gelirim”

Bir televizyon programına katılan Tolgay Arslan, burada siyah-beyazlı takım ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, "Beşiktaş taraftarı eğer affederse tabii ki gelirim. Beşiktaş büyük bir takım. Fakat Türkiye'ye geri gelme gibi bir düşüncem bulunmuyor. Beşiktaş her zaman kalbimde yerini koruyacak." dedi.

SPOR 25.09.2022, 09:48 26.09.2022, 10:20
Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta forma giymişti: “Taraftar affederse gelirim”

Paderborn altyapısından çıkan Tolgay Ali Arslan, buranın ardından Aachen, Hamburg, Borussia Dortmund, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta forma giydi. 32 yaşında olan orta saha 2020-2021 döneminde ise Udinese'ye imza atmıştı.

Beklenileni gösterdi, Inter maçında gol attı

Serie A takımıyla sözleşmesi dönemin sonlarında bitecek olan Tolgay Ali Arslan istenilen performansı sergilemeye başladı. Udinese'de bu dönem toplam 6 maça çıkan ve 175 dakika kadar sahada ter döken 32 yaşındaki oyuncu bu sırada Inter maçında gol atma fırsatına sahip oldu.

Evi soyuldu, soruşturma başlatıldı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Inter karşılaşmasının ardından yaşadığı büyük şoku anlatan Tolgay Ali Arslan, Takım arkadaşlarımla beraber galibiyet sevinci yaşadığım sırada evim soyuldu.” dedi.

Televizyon programında açıklamada bulunan 32 yaşındaki oyuncu, dairesinden altın takılarla beraber, iki diz üstü bilgisayarın ve 12 bin euronun çalındığı dile getirdi. İtalya polisi tarafından güvenlik kameraları kayıtlarının incelendiğini aktaran Arslan, soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

“Dürüm yemedim”

Televizyon programında merak edilen bütün soruları yanıtlayan Arslan, "Beşiktaş'ta iken soyunma odasında dürüm yemiş miydin?" sorusuna şu şekilde bir cevap verdi, "Keşke yemiş olsaydım. Mantıklı bir şekilde düşündüğünüzde dürümün soyunma odasında ne işi olacak? Zaten kimse böyle bir şey yapılmasın izin vermez. Benim bir türlü anlayamadığım husus buydu. Devre arasında bir dürüm soyunma odasına giremez ki. O zamanlarda benim adıma zorlayıcı bir dönem oldu. Ayrılığın ardından benim tepkim de çok iyi olmadı. Bugün yaşansa tepkim daha farklı olurdu. Benim de yanlışlarım olmuştur. Ancak soyunma odasında denilen gibi bir dürüm yeme durumu olmadı."

“Beşiktaş bana çok şey kattı”

Beşiktaş'ta aklından çıkmayan karşılaşmanın Liverpool maçı olduğunu dile getiren Tolgay Ali Arslan, "Aklımdan çıkaramadığım maç Liverpool ile oynadığımızdı. 4 yıllık Beşiktaş yaşantım inanılmaz bir şekilde geçti, kulüp inanılmaz derece de kaliteliydi. 2 şampiyonluk gördüm. O zamanlar çok güzel bir aile ortamı bulunuyordu ve çok mutluydum. Bana birçok şeyi Beşiktaş kattı. Yeri her zaman kalbimde olacak." diye konuştu.

"Taraftar affederse Beşiktaş'a gelirim"

Türkiye'de tekrar futbol oynamayı düşünmediğini ifade eden Tolgay Ali Arslan, "Yani eğer taraftar affederse gelirim. Beşiktaş oldukça büyük bir takım ancak burada da çok mutluyum. Şu an için dönmeyi düşünmüyorum." dedi.

Yorumlar (0)