Faroe Adaları-Türkiye maçının muhtemel 11'i netleşti!

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup son maçında bu akşam Faroe Adaları ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu karşılaşma öncesi ay yıldızlıların muhtemel ilk 11'i belli oldu. Peki Faroe Adaları-Türkiye maçı saat kaçta? Karşılaşmayı hangi kanal yayınlayacak? İşte detaylar...

SPOR 25.09.2022, 09:44 26.09.2022, 00:43 Hakan Öksüz
Faroe Adaları-Türkiye maçının muhtemel 11'i netleşti!

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'un perşembe günü oynanan beşinci maçında Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan A Milli Futbol Takımı, gruptan yükselmeyi garantiledi. İsmail Yüksek'in 88'inci dakikadaki golüyle beraberliği yakalayan ay yıldızlılar, grubun 6'ıncı maçını formaliteye dönüştürdü. 

Faroe Adaları-Türkiye maçı saat kaçta?

UEFA Uluslar B Ligi'ne yükselmeyi garantileyen A Milli Futbol Takımı, grubun son maçında bugün Faroe Adaları ile kozlarını paylaşacak. Faroe Adaları'nın başkenti Torshavn'da yer alan Torsvollur Stadı'nda yapılacak olan maç, Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak. TRT 1'den canlı olarak ekranlara gelecek karşılaşmayı Ukraynalı hakem Serhiy Boiko yönetecek.

Milliler, maça bu kadro ile başlayabilir!

Grupta 13 puanı bulunan Türkiye ile 5 puanlı Faroe Adaları arasında oynanacak maç öncesi muhtemel 11'ler de belli oldu. A Milli Futbol Takımımızın kalesinde Altay Bayındır'ın yer alacağı kaydedildi. Defans hattında Onur, Cenk, Ravil ve Rıdvan görev yapacak. Karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkacak diğer isimlerin ise Tolga, İsmail, İrfan Can, Yunus, Serdar Gürler ve Umut Bozok olması bekleniyor.

Stefan Kuntz'dan Lüksemburg yorumu!

Mücadele öncesinde dün basın toplantısı düzenleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Faroe Adaları'nı yenerek C Ligi'nin en çok puan toplayan takımı olmak istediklerini söyledi. Son maçta savunmada bazı problemler yaşadıklarını hatırlatan Kuntz, "Bunu değerlendirmeye çalışacaklardır. Ozan'ın durumu idmanda netleşecek. Cenk ve Ravil de kadroya dâhil oldu. Önceki karşılaşmada yaşanan bazı durumlardan bahsetmeliyim. Lüksemburg maçından önce beklemediğimiz durumlar gerçekleşti. Maça birkaç saat kala Ozan oynayamayacağını söyledi. Çağlar maçın başında sakatlandı. Merih de oynayamayacak durumdaydı. Bu saydıklarımız, Avrupa'da oynayan üst düzey savunmacılar. Bu nedenle maçta defansif zaafiyetimiz oluştu." dedi.

Yorumlar (0)