Fenerbahçe, Konyaspor'a patladı

Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, İttifak Holding Konyaspor deplasmanında Szalai, Osayi ve Serdar'ın kaydettiği gollerle kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

SPOR 08.03.2021, 21:17
Fenerbahçe, Konyaspor'a patladı

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında İttifak Holding Konyaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Fenerbahçe, 3-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Fenerbahçe'den farklı galibiyet

Sarı-lacivertlilere 3 puanı getiren golleri; dakikalar 29'u gösterdiğinde Attila Szalai, dakikalar 32'yi gösterdiğinde Bright Osayi-Samuel ve dakikalar 90'ı gösterdiğinde Serdar Aziz kaydetti.

Fenerbahçe, 14 deplasman karşılaşmasında 35 puana ulaştı ve ilk 14 deplasman karşılaşmaları itibarıyla en iyi performansını sergilemiş oldu.

Galatasaray'a yetişti

Ligde puanını 58'e yükselten Fenerbahçe, ikinci sırada yer alan Galatasaray ile puanları eşitledi. İttifak Holding Konyaspor ise 4 karşılaşma sonra mağlup olarak 32 puanda kaldı.

Fenerbahçe, önümüzde hafta evinde Gençlerbirliği'ni misafir edecek. İttifak Holding Konyaspor ise Kasımpaşa'nın misafiri olacak.









Yorumlar (0)