Fenerbahçe Kadıköy'de lig sonuncusu Gençlerbirliği'ne yenildi

Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 2-1'lik skorla mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerin golünü Novak kaydederken, başkent temsilcisinin golleri ise Serdar Aziz (k.k.) ve Ayite'den geldi.

SPOR 14.03.2021, 21:13 15.03.2021, 15:08
Fenerbahçe Kadıköy'de lig sonuncusu Gençlerbirliği'ne yenildi

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta müsabakasında Fenerbahçe, evinde Gençlerbirliği ile kozlarını paylaştı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı Gençlerbirliği 2-1'lik skorla kazandı ve sarı-lacivertliler şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı.

Gençlerbirliği'nden geri dönüş

Fenerbahçe, dakikalar 35'i gösterirken Novak ile öne geçerken, Gençlerbirliği, dakikalar 40'ı gösterdiğinde Serdar Aziz'in kendi kalesine kaydettiği golle beraberliği yakaladı. Başkent ekibinde Ayite, maçta dakikalar 63'ü gösterdiğinde kaydettiği golle takımını öne geçirdi.

Zirveyle fark 5 puan

Bu neticenin ardından evinde yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Fenerbahçe, 1 maçı eksik olan lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kaldı. Ankara ekibi ise puanını 24'e yükselterek ligde kalma adına umut aşıladı.

Ligin 31. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Beşiktaş ile oldukça zorlu bir maça çıkacakken, Gençlerbirliği ise evinde Kasımpaşa'yı misafir edecek.



















Yorumlar (1)
Önder Ağar ben bir fenerbahçe taraftarı olarak diyorum ki gençlerbirliğinide kendi sahamızda yenemiyorsun şampiyon olmamız doğru de yil şampiyon olacak takım şampiyon gibi oynar şampiyon gibi savunma yapar şampiyon olacak gibi savaşır ve koşar günümüz fut 3 yıl önce