Fenerbahçe idman öncesi 2010-11 kupasını kaldırdı

Fenerbahçe, bugünkü Beşiktaş derbisi öncesinde son antrenmanını Ülker Stadı'nda taraftarlarına açık bir şekilde gerçekleştirdi. Fenerbahçeli oyuncular, antrenmana başlamadan evvel 2010-11 sezonu şampiyonluk kupasıyla basın mensuplarına poz verdi.

SPOR 08.05.2022, 01:32 08.05.2022, 16:09
Fenerbahçe idman öncesi 2010-11 kupasını kaldırdı

Taraftarların da alındığı Ülker Stadı'na, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda sıralanan 28 şampiyonluk kupası getirildi. Başkan Ali Koç ve divan ile yönetim kurulu mensupları da stattaki yerlerini aldı. Yaklaşık olarak 20 bin taraftarın sloganlar, meşalelerle destek verdiği futbolcular ve teknik kadro, yeşil sahaya, 5 yıldız bulunan Fenerbahçe armasının da olduğu beyaz tişörtlerle çıktı.

2010-11 kupasını kaldırdılar

Fenerbahçeli oyuncular, antrenmana başlamadan evvel 2010-11 sezonu şampiyonluk kupasıyla basın mensuplarına poz verdi. Taraftarların yaptığı çağrılara karşılık veren futbolcular, tribünlere giderek taraftarla buluştu.

Sarı-lacivertliler derbiye hazır

Teknik patron İsmail Kartal yönetiminde yapılan ve bir saat süren antrenmanda ise oyuncular koşu, pas, ısınma ve çift kale maç yaptı.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Pelkas, Arda Güler, Attila Szalai, Crespo ve Kim Min-jae antrenmana katılamadı. Antrenmanın tamamlanmasının ardından bazı oyuncular taraftarlara, giydikleri tişörtleri verdi.

Trabzonspor'a gönderme

Sarı-lacivertli renklere gönül veren taraftarlar, tribünde pankartlar ve meşalelerle renkli görüntüler oluşturdu. Tribündeki bir pankartta Trabzonspor'a da gönderme yapıldı. Maraton tribününe konumlandırılan dev bir pankartta ise "2010-11 şampiyonu şerefiyle Fenerbahçe'dir. Herkes haddini bilsin." yazdığı görüldü. 











Yorumlar (0)