İstanbul, şampiyonluk kutlamalarına hazırlanıyor 

Bugün İstanbul’da gerçekleştirilecek olan şampiyonluk kutlamaları öncesi İstanbul Valiliği’nden bir açıklama yapıldı.

SPOR 08.05.2022, 09:25 08.05.2022, 09:29
İstanbul, şampiyonluk kutlamalarına hazırlanıyor 

38 senenin ardından yeniden şampiyon olan Trabzonspor camiası, İstanbul’da coşkulu bir kutlama programına hazırlanıyor. Bugün saat 11.00’da Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştirilecek olan kutlamalara on binlerce Trabzonspor taraftarının katılması bekleniyor. 

“Alternatif güzergâh olarak Atatürk Bulvarı, Vatan Caddesi, Balat Sahil ve Millet Caddesi kullanılabilecek”

Kutlamalar öncesi İstanbul Valiliği’nden de bir açıklama yapılarak vatandaşlar bilgilendirildi. Valilikten yapılan açıklamada, kutlamalar sebebiyle bazı yolların kapatılacağı belirtilerek, alternatif güzergâhlar duyuruldu. Buna göre, saat 11.00’den şampiyonluk kutlamalarının sonuna kadar Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye bağlanan tüm sokak ve caddeler kapatılacak. Valilikten yapılan açıklamada, “Alternatif güzergâh olarak Atatürk Bulvarı, Vatan Caddesi, Balat Sahil ve Millet Caddesi kullanılabilecek” ifadelerine yer verildi. 

İstanbul’da yaşayan Trabzonlular, Yenikapı Miting Alanı’na akın edecek

Ligin başından bu yana peş peşe başarılı sonuçlar alarak adını zirveye yazdıran bordo-mavili ekip, kendi evinde Antalyaspor ile oynadığı müsabakadan 1 puan çıkararak haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan etmişti. Maçın son düdüğüyle birlikte Trabzon’da büyük coşku yaşanırken, kutlamalar günlerce sürmüştü. İstanbul’da da birçok Trabzonlunun yaşaması sebebiyle bu kentte de bir kutlama programı düzenlemek isteyen Trabzonspor Yönetimi, bugün saat 11.00’da Yenikapı Miting Alanı’nda on binlerce Trabzonspor taraftarını bir kez daha bir araya getirecek. Akşama kadar sürmesi beklenen programa Trabzon’dan da çok sayıda vatandaşın katılacağı öğrenildi. 

Yorumlar (0)