Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı!

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın da uzun bir süre ilgilendiği Alan Carvalho'yu kadrosuna katabilir.

SPOR 04.01.2020, 18:23
Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı!

Süper Lig'in 2019-2020 sezonunda Vedat Muriqi'in yokluğunda gol yollarında sorun yaşayan ve kanat oyuncularının istikrarsız performansından mutsuz olan Fenerbahçe, iki sorununa da derman olabilecek bir ismi kadrosuna katmak üzere...

31 Ocak'ta kiralık sözleşmesi bitecek!

Bonservisi Çin Süper Ligi ekibi Guangzhou'da bulunan ve 31 Ocak'a kadar bir başka Çin kulübü Tianjin'de kiralık oynayacak olan Brezilyalı yıldız forvet Alan Carvalho'nun menajeri aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildiği iddia edildi. Carvalho, hem forvet hattında hem de iki kanatta da oynayabilmesi sayesinde Fenerbahçe'nin sorunlarını çözebilecek oyuncu olabilir.

Galatasaray'ın çabaları sonuçsuz kalmıştı!

Galatasaray, geçtiğimiz sezon uzunca bir süre Alan Carvalho'yu transfer edebilmek için kulübü Guangzhou'yla görüşmüştü ancak transfer beklenmedik bir şekilde sonuçsuz kalmıştı. Fenerbahçe'nin futbolcunun menajeri tarafından yapılan öneriye ne yanıt vereceği henüz bilinmiyor. Teknik direktör Ersun Yanal ve sportif direktör Damien Comolli'nin bir araya gelerek oyuncuyu değerlendireceği iddia ediliyor.

Alan Carvalho kimdir?

30 yaşında olan Brezilyalı forvet Alan Carvalho, geçtiğimiz sezon Çin Süper Ligi'nde Tianjin formasıyla toplamda 27 maçta forma giydi. Alan Carvalho bu maçlarda 9 gol 3 asistlik katkıda bulundu.

Alan Carvalho hücum hattındaki yaratıcı hamleleri, teknik kapasitesinin hayli yüksek olması ve uzak mesafeden çektiği sert şutları ile Fenerbahçe'nin hücum hattındaki eksiklikleri kapatabilecek oyuncu olabilir.

Yorumlar (0)