Fenerbahçe'de şok ayrılık! Ferdi Kadığolu kendisine kulüp arıyor

Sarı-lacivertli kulüpte yeterli olmadığı düşünülen Ferdi Kadıoğlu, başka takımda oynamak istediğini belirterek, menajerinden kendisine Hollanda ve Belçika ekiplerinden bir kulüp bulmasını istedi.

SPOR 23.10.2019, 10:31 23.10.2019, 10:55
Fenerbahçe'de şok ayrılık! Ferdi Kadığolu kendisine kulüp arıyor

Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Ferdi Kadıoğlu forma şansı bulamadığı için oldukça üzgün bir durumda. Forma giymemenin çok zor bir durum olduğunun altınız çizen 19 yaşındaki futbolcu, oynayıp kendini geliştirebileceği bir takımda yer almak istiyor. Bu durum hakkında Ersun Yanal ile görüşen Ferdi Kadıoğlu çok daha fazla karşılaşmada forma giymesi gerektiğini söyledi. Antrenmanlara çok iyi bir şekilde devam ettiğinin, süre aldığı maçlarda da iyi performans gösteridiğini vurgulayan futbolcu, kendisini neden şans vermediği sorusunu yöneltti.

ferdi kadıoğlu ile ilgili görsel sonucu

Performansını yeterli bulmayan teknik direktör Ersun Yanal ise oynaması için daha etkili bir performans göstermesi gerektiğini belirtti. “Oynamam benim için en önemli şey” diyen Ferdi Kadıoğlu bu sebeple devre arasında farklı bir takıma transfer olmak istiyor.

ferdi kadıoğlu ile ilgili görsel sonucu

Genç oyuncunun menajeri sportif direktör Damien Comolli ile bir görüşme yaparak, Ferdi’nin gelişimine devam etmesi için forma giymesi gerektiğini ve oynamaması durumunda  devre arasında kendisine şans bulabileceği bir takıma gönderilmesi için kolaylık sağlanması talebinde bulundu.

Yorumlar (0)