Fenerbahçe Beko'dan, Vesely ve De Colo açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü, dün erkek basketbol takımının Barcelona ile oynadığı maçta sakatlanan, Nando de Colo ve Jan Vesely’nin sağlık durumlarına ilişkin açıklama yayınladı.

SPOR 03.04.2021, 15:29 03.04.2021, 17:44
Fenerbahçe Beko'dan, Vesely ve De Colo açıklaması

Fenerbahçe Beko’nun kulüp doktoru Ahmet Kulduk, Turkish Airlines Euroleague'de Fenerbahçe Beko ve Barcelona arasında oynanan maçta sakatlanan oyuncuların son durumlarına ilişkin bilgilendirme yaptı.

Oyuncuların tedavisine başlandı

Fenerbahçe Beko, dün akşam Turkish Airlines Euroleague’de evinde Barcelona’yı ağırladı. Maça iyi başlayan Fenerbahçe Beko, rakibi önünde farkı çift hanelere çıkardığı sırada takımın en önemli oyuncularından Jan Vesely, ilk periyotta bitime 4 dakika kala kötü bir biçimde yerde kaldı ve sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Soyunma odasında ilk müdahalenin yapıldığı Jan Vesely, yalnızca 6 dakika sahada kaldığı maçta bir daha parkeye dönemedi. 

Maçın son anlarında ise ikili mücadele esnasında dizinden sakatlanan Nando de Colo da, takım arkadaşlarının desteğiyle oyundan sekerek çıkmak zorunda kaldı. Maçı 83-72 kaybeden Fenerbahçe’de gözler, Vesely ve Nando de Colo’dan gelecek iyi haberdeyken bugün kulüp tarafından oyuncuların sağlık durumları hakkında açıklama yapıldı.

Fenerbahçe’nin internet sitesinde yer alan bildiride, Nando de Colo’nun diz travması geçirmesi sebebiyle tedavisine başlandığı açıklanırken Jan Vesely’nin ise çekilen MR sonucunda ayak bileği dış yan bağ lezyonu tespit edildiği ifade edildi. Her iki oyuncunun da tedavisine başlandı.

Açıklamada; Jan Vesely'nin durumunun iki hafta sonra tekrar değerlendirileceği ve dönüş sürecinin buna göre belirleneceği açıklanırken, Nando de Colo'nun ise 8 Nisan'da oynanacak Real Madrid maçı öncesi durumunun değerlendirileceği aktarıldı.

Yorumlar (0)