Fatih Terim, yerli oyuncularla yola devam edecek!

Galatasaray'ın yaptığı transferlerle sezona etkili başlayamaması, Fatih Terim'i kadro içerisinde bir arayışa sevk etmişti. Tecrübeli teknik direktörün bundan sonra da yerli futbolculara forma şansı vermeye devam edeceği ifade edildi.

SPOR 17.11.2019, 09:51 12.01.2020, 17:51
Fatih Terim, yerli oyuncularla yola devam edecek!

Sarı-kırmızılı takımda sezon başından itibaren Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde alınan istikrarsız sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim, hem devre arasını işaret etmiş hem de kadroda ciddi hamleler yaparak farklı bir yol izleyeceğini dile getirmişti.

Özellikle son 2 sezon şampiyon olarak tamamlanırken, ilk 11’de sıklıkla yabancı oyuncuların yer alması, bu sezon da yapılan Falcao, Seri, Lemina, Nzonzi, Andone gibi yabancı ağırlıklı transfer politikası ilk kez olumlu bir etki gösteremedi.

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, biraz da zorunlu olarak Türk futbolculara döndü. Fatih Terim, Gaziantep karşılaşmasında Emre Taşdemir, Adem Büyük, Ömer Bayram ve Ahmet Çalık gibi isimlere ilk 11’de forma şansı verdi. Taylan Antalyalı da ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi. Teknik adamın bundan sonra da yerli futbolculara kadroda şans vermeye devam edeceği belirtildi.

Yorumlar (0)