"Fatih Terim, Falcao'yu istemiyor"

Galatasaray'ın Sivasspor'u 3-2 yenilgiye uğrattığı karşılaşmanın ardından Falcao hakkında açıklamalarda bulunan Fatih Terim'in durumu başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'la anlattığı aktarıldı.

SPOR 20.10.2019, 10:46 20.10.2019, 11:00
"Fatih Terim, Falcao'yu istemiyor"

Sivasspor karşılaşması öncesinde kadroda yer almayacağı açıklanan ve yaklaşık 17-18 gündür takımla antrenmanlarda da yer almayan Falcao’nun sürekli olarak ‘ağrılarım var’ sözlerinin üzerinde takımının yanında olmaması teknik heyette soru işaretleri oluşturmaya başladı.

Kulüp doktoru Yener İnce’nin sunmuş olduğu sağlık raporunda yıldız futbolcunun herhangi bir sorununun olmadığı açıklanırken, Fatih Terim’in kangren hale gelen Falcao meselesinde bekleme sürecine girdiği belirtildi.

falcao galatasaray ile ilgili görsel sonucu

"Ağrılarım var diyor antrenmana çıkmıyor"

‘Aşil tendonumda ağrı var’sözlerini sarf edip antrenmanlarda yer almayan ve sürekli olarak salonda çalışan Falcao’yla bundan böyle yönetim kanadının ilgileneceği kaydedilirken bu gelişmelerin ardından Fatih Terim’in Abdurrahim Albayrak’a ‘Falcao’yu siz çok istediniz, taraftarlara bunu da yansıttınız ve baskı oluşturunuz, oyuncu gelmeden önce bir açıklama yaptım yanlış anlaşıldım, işler ‘Fatih Terim Falcao’yu istemiyor’ boyutlarına geldiği aktarıldı. Şimdi ağrılarım var diyor antrenmana çıkmıyor, sağlık heyetine soruyorum hiçbir sorun gözükmüyor umarım en yakın zamanda sorun neyse çözersini' ifadelerine yer verdiği aktarıldı.


 

Yorumlar (0)