Fatih Terim: Bu projeyi savunuyorum

Fatih Terim, Süper Lig'deki 20'inci hafta müsabakasında alınan Giresunspor mağlubiyetinin akabinde önemli açıklamalar yaptı. Terim, "Bu projeyi savunuyorum." dedi.

SPOR 08.01.2022, 23:32
Fatih Terim: Bu projeyi savunuyorum

Galatasaray teknik direktörü Terim, Giresunspor'a 1-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı.

"Çabuk kırıldık"

Deneyimli teknik adam, şunları kaydetti:

"Tabii hiç hoş değil. Böyle bir şey beklemiyorduk açıkçası. Kaleye gelmeden veyahut ilk gelen toptan gol yemeye o kadar alıştık ki... Golü kalemizde gördükten sonra çabuk kırıldık. Çok üzgünüm. 



"Projeyi savunuyorum"

Gençlerin olduğu her yerde inişler ve çıkışlar olur fakat biz hep inişteyiz. Pozisyonları sonlandıramıyoruz, bunları söylemekten artık gına geldi. Golcü dediğimiz futbolcular da an itibarıyla yoklar. Tabii bunun da bir etkisi var. Galatasaray hangi kadroyla çıkarsa çıksın burada bir şekilde kazanmalı. 3 puanı getirecek şey de kale önünde topu filelerle buluşturabilmek. Bunun başka bir yolu yok. Bunların olacağını bilerek bu yola girdik. Ben bu projeyi savunuyorum, yönetim de savunuyor. Yaşayacağız ve göreceğiz. Yaşamak varmış. Sonuna dek devam edeceğiz. 

"Hak etmiyorlar"

İçeri doğru yürüyordum, tepkiyi işitince dışarı çıktım, hepsini tek tek içeri aldım. Hiç kimse bunu hak etmiyor. Kötü dönemlerinde yanlarında ben varım, iyi dönemlerinde sahne önünde olmalılar. Çok üzüldüklerinin farkındayım. Biz eskiden soyunma odasında ağlardık. Ağlayıp ağlamamak tamamen sizin elinizde. Başlarını iki ellerinin arasına alacaklar ve düşünecekler. Kötü sözleri hak etmiyorlar. Avrupa'da bizi buralara getirenler ve daha yukarı çıkarak olanlar da onlar. Taraftarlar elbette kızabilir fakat kırıcı olamazlar. Onlar da bu duruma alışkın değiller. İyi oyunların da yetersiz olduğu bir sezon geçiriyoruz. Bakalım neler olacak."

Yorumlar (0)