Eski kayakçının cesedi bulundu!

İspanya'ya kış olimpiyatlarında madalya elde eden ilk kadın sporcu olan ve 11 gündür kendisinden haber alınamayan 56 yaşındaki eski kayakçı Blanca Fernandez Ochoa'nın cesedine rastlandı.

SPOR 04.09.2019, 20:35
Eski kayakçının cesedi bulundu!

İspanya'nın sembol sporcularından Ochoa'dan 23 Ağustos'tan bu yana haber alamayan ailesinin başvurusu üzerine 4. gününe giren arama çalışmaları esnasında eski milli sporcunun cesedinin bulunduğu belirtildi.

İspanyol polisi tarafından verilen bilgilerde, başkent Madrid'in yaklaşık 60 kilometre kuzeyindeki Cercedilla adlı dağlık alanda tek başına yürüyüşe çıktığı anlaşılan Ochoa'nın ölü olarak bulunduğu kaydedildi.

Arama çalışmalarına gönüllü olarak katılan ve mevcut durumda izinli olan bir jandarma tarafından bulunan Ochoa'nın cesedinin otopsi için adli tıpa gönderildiği aktarıldı.

Arama çalışmalarında jandarma, ulusal ve yerel polis, sivil koruma görevlileri, itfaiye ve gönüllerden oluşan en az 400 bir ekip yer aldı.

İspanyol basını, Ochoa'nın başına sert bir darbe aldığını ve ölüm nedeninin henüz bilinmediğini bildirdi.

Fransa'da gerçekleştirilen 1992 Kış Olimpiyatları'nda kayak slalom branşında bronz madalya kazanan Ochoa, İspanya'ya Kış Olimpiyatlarında madalya kazandıran ilk kadın sporcu olarak tarihe geçmişti.

Yorumlar (0)