Ersun Yanal, Emre Kılınç diyor!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor'un yıldız futbolcusu Emre Kılınç'ı renklerine bağlamak istiyor. Sarı-lacivertli yönetim, çalışmalara başladı.

SPOR 11.11.2019, 11:36
Ersun Yanal, Emre Kılınç diyor!

Kasımpaşa'yı 3-2 skorla yenerek, millî takım arasına mutlu giren sarı-lacivertli takımda gözler Ocak ayında yapılacak transferlere çevrildi.

Tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal, Türk futbolcular içerisinde Sivasspor'un başarılı futbolcusu Emre Kılınç'a kadrosunda yer vermeyi çok istiyor. Emre'nin Sivasspor ile olan kontratı sezon sonunda sona eriyor. Fenerbahçe yönetimi, Sivasspor'a ciddi bir teklif yaparak bu transferi tamamlamak istiyor.

emre kılınç ile ilgili görsel sonucu

Fenerbahçe, Zajc, Tolgay Arslan, Jailson ve Mehmet Ekici satışlarından gelecek kazancın bir kısmı ile bu transferi tamamlamanın planlarını yapıyor. Sivasspor, genç futbolcunun sözleşmesini uzatma konusunda görüşmelerine devam ediyor. 25 yaşındaki futbolcu, kulübünün uzatma teklifine henüz bir yanıt vermedi.

Sarı-lacivertli takımın transfer listesinde en üst sırada yer alan diğer yerli futbolcu ise Başakşehir'de forma giymekte olan İrfan Can Kahveci. Bu transferle ilgili Başakşehir kulübü ile görüşmelere devam ediyor. Kulüp başkanı Ali Koç iki futbolcuyu da kadrosunda görmek istiyor.

emre kılınç ile ilgili görsel sonucu

Peki Emre Kılınç kimdir?

1994 doğumlu olan genç futbolcu Emre Kılınç, futbol kariyerine Boluspor takımı alt yapısında başladı, sonrasında A Takıma yükseldi. 

2017 yılında 225 Bin Euro bonservis bedeliyle  Sivasspor'a transfer oldu. Emre, alt yaş kategorilerinde 5 defa millî takım formasını giydi.  A Millî Takıma kadar yükselen Emre Kılınç, büyük kulüplerin dikkatini çekmeye başladı.
 

Yorumlar (0)