Erol Bulut: Soyunma odasındaki konuşmamla takım kendine geldi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut maç sonrası yaptığı açıklamada, "Soyunma odasında yapmış olduğum konuşmalarım takımı kendisine getirdi. Böylece 3 gol attık. 4'ü de bulabilirdik." dedi.

SPOR 25.10.2020, 22:54
Erol Bulut: Soyunma odasındaki konuşmamla takım kendine geldi

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Erol Bulut, Trabzonspor karşısında almış oldukları 3-1’lik galibiyet sonrası açıklamalar yaptı.

“Golü yedik ve dağıldık”

Bulut Sosa değişikliğine ilişkin yaptığı açıklamada, “Maça iyi ve baskılı bir şekilde başladık, çeşitli pozisyonlar yakaladık fakat golü atamadık. Sosa ve Lemos arasında bir anlaşmazlık meydana geldi, golü yedik ve dağıldık. İkinci yarıda ise yapmış olduğumuz etkili değişiklikler kendisini gösterdi, daha da çok hücum yapmak istedik.” şeklinde konuştu.

“Soyunma odasında yaptığım konuşmalarım takımı kendisine getirdi”

Bulut, Fenerbahçe’nin geri dönüşünü de değerlendirerek, “1-0 geriye düşmemizin ardından oyuncularımız müthiş bir mücadele etti. 1’i istedik, 2’yi attık, 2’yi istedik, 3’ü attık, 4’ü de bulabilirdik geri dönüşümüzü çok iyi bir şekilde yaptık. Takımı soyunma odasındaki birkaç sözüm ikinci yarıda kendisine getirdi.” ifadelerini kullandı.

“Sezon bitene dek namağlup ilerlemek istiyoruz”

Bulut açıklamasının devamında, “Her maça çıkış amacımız oyunu kazanmak. Gidişatı beraberlik olur, mağlubiyet de olabilir fakat inşallah sezon bitene dek namağlup ilerleyebiliriz. Oyuncularımız ve ben elimden geleni yapacağız.” cümlelerini kurdu.

Yorumlar (0)