Erol Bulut, hem oyunu hem kadroyu değiştiriyor!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, santrforda Mbwana Samatta yerine Papiss Cissé'ye forma şansı verecek.

SPOR 12.11.2020, 13:23
Erol Bulut, hem oyunu hem kadroyu değiştiriyor!

Fenerbahçe, Caner Erkin ile Gökhan Gönül'ün kadroya dâhil edilmesiyle beraber senedir hasret kalınan kanat bindirmelerine yeniden kavuşmuştu.

Fakat son dönemde özellikle Caner Erkin'in yaptığı ortaların isabetli olmaması, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un taktiksel olarak değişiklik yapmasına yol açtı. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Bulut'un oyunda ve kadroda ciddi değişikliklere gideceği belirtildi. 

Bütün mücadelelerde Caner Erkin'e sol bekte forma şansı veren Bulut'un, bu kez Trabzonspor'dan transfer edilen Filip Novák'ı kadroya alacağı ifade edildi. Bulut'un, santrforda ise Mbwana Samatta yerine Papiss Cissé'ye forma şansı vereceği kaydedildi. 

Bulut'un, oyunculardan rastgele orta açmalarını değil, tam isabet orta açmalarını istediği belirtildi. Bu şekilde isabetsiz şekilde yapılan ortaların rakibe yaramasının önüne geçilmesi hedefleniyor. 

Öte yandan, sarı-lacivertlilerin Luiz Gustavo ile José Sosa'nın organizasyonu ile ayağa seri paslar ile atağa geçeceği ifade edildi. Fenerbahçe'nin final pasları ile son vuruşları da iyileştirerek galibiyete ulaşmayı hedeflediği kaydedildi. 

Bunun dışında Bulut'un 2019-2020 sezonunda Alanyaspor'da 38 mücadelede forma şansı verdiği Papiss Cissé, sarı-lacivertlilerde henüz ilk 11'de herhangi bir mücadeleye çıkamadı. 

Papiss Cissé, 5 mücadelede 135 dakika süre alırken, 1 gol attı. Gençlerbirliği mücadelesinde ilk 11'de yer almak isteyen Papiss Cissé, Mbwana Samatta'nın sakatlığını kendisi için fırsata dönüştürmeyi amaçlıyor.

Yorumlar (0)