"Emre Mor, bu oyunla, fizikle Galatasaray'da oynayamaz"

Süper Lig'in 10. hafta maç programında Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 2-0 yenilgiye uğrattığı karşılaşmanın ardından spor yazarı Erman Toroğlu bir takım açıklamalarda bulundu.

SPOR 02.11.2019, 08:47 02.11.2019, 09:19
"Emre Mor, bu oyunla, fizikle Galatasaray'da oynayamaz"

Ligin 10. hafta programında Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Montassar Talbi ve Ryan Babel'in golleriyle  karşılaşmayı 2-0 kazanan sarı kırmızılı takım puanını 16 yaptı. Erman Toroğlu, Galatasaray'ın performansı hakkında sert eleştirileride bulundu. Sarı-kırmızılıların genç oyuncusu Emre Mor hakkında flaş ifadelere yer verdi.

Erman Toroğlu'nun o açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray bu tarz oynamaya devam ederse bu seyirciyi de bulamayacak. Bütün kulüpler öyle. 'Destekle, forma al, onu al bunu al...' Karşılığında keçiboynuzu. Galatasaray çok mücadeleci oynuyor. Ben bir ara uyudum, kestirdim. Bir golü kendi kalelerine attılar, bir golü penaltı."

"Babalar kenarda oturuyor"

"Galatasaray tatsız ama neredeyse 2. takımı. Babalar kenarda oturuyor. Bu Real Madrid maçına gözdağı mı, yoksa Real Madrid maçında bu babalara mı şans tanıyacak, 'köprüden sonraki son çıkış'. Herkese şöyle bir mesaj mı veriyor: 'Ben hepinizi keserim.' Yoksa 'Ben bunları dinlendirdim, Real Madrid maçı var' mı diyor?"

"Koşuyor da çok güçsüz, ayakta zor duruyor"

"Emre Mor koşuyor da çok güçsüz, ayakta zor duruyor. Her pozisyonda hakeme bakıyor. Faul yapılan oyuncu hakeme bakmaz, düşer yere. Yere düşerken hakeme bakan futbolcu, futbol sahtekarıdır. Öyle ufak tefek itmelerle filan... Zaten Almanya'da filan tutunamama sebebi oldu. İyi oyuncu filan ama top tekniği, kalitesi vs... Bu oyunla, fizikle Galatasaray'da oynayamaz. Yere sağlam basmalı. Yaşın kaç senin? Her pozisyonda hakeme faul dileniyorsun bir de gidip hakeme posta atıyorsun."

Yorumlar (0)