Emre: Çok üzgünüm, Gökhan dirsek atmadı...

Emre Belözoğlu, dün oynanan Yeni Malatyaspor mücadelesinde Gökhan Töre'nin kendisine dirsek atmadığını, bunu da hakeme söylediğini ifade etti. Belözoğlu, yaşanan olay nedeniyle çok üzgün olduğunu söyledi.

SPOR 28.06.2020, 12:45 28.06.2020, 12:49
Emre: Çok üzgünüm, Gökhan dirsek atmadı...

Fenerbahçe, dün akşam Yeni Malatyaspor ile mücadele etti. 

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın son saniyede kaydettiği golle Yeni Malatyaspor'un 3-2 mağlup etti. 

Söz konusu mücadelede Gökhan Töre'nin kırmızı kart görmesine yol açan pozisyon tartışma yarattı. 

Hakem Ali Şansalan, Gökhan Töre'nin Emre Belözoğlu'na dirsek attığını sandı. Bu nedenle Gökhan Töre'ye ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. 

Fakat tartışma yaratan pozisyon yeniden seyredildiğinde Gökhan Töre'nin kart görmesine neden olacak bir müdahalede bulunmadığı fark edildi. 

Bunun üzerine Emre Belözoğlu'ndan pozisyona ilişkin açıklama geldi. 

Rıdvan Dilmen, kendisi ile irtibata geçen Emre Belözoğlu'nun açıklamalarını iletti. 

Emre Belözoğlu, öncelikle çok üzgün olduğunu ifade etti. Topun burnu ile alnının arasında geldiğini, bu nedenle kafasını tuttuğunu aktaran tecrübeli futbolcu, hakeme Gökhan Töre'nin kendisine dirsek atmadığını, omzuyla vurduğunu söylediğini anlattı. 

Topun suratına gelmesi üzerine kafasını tuttuğunu aktaran Emre Belözoğlu, hakemin Gökhan Töre'ye direkt kırmızı kart gösterdiğini zannettiğini, hakeme direkt kırmızı karttan mı oyundan attığını sorduğunu, bunun üzerine de ikinci sarı karttan oyundan attığını öğrendiğini ifade etti. 

Yorumlar (0)