Dünya devleri, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunu izlemeye geliyor

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nu, Giresunspor karşılaşmasında Inter ve Napoli yetkilileri takip edecek. 

SPOR 12.11.2022, 17:07
Dünya devleri, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunu izlemeye geliyor

Jorge Jesus ile Fenerbahçe, emin adımlarla ligde yoluna devam ediyor. Süper Lig'de 12 maça çıkan sarı-lacivertliler, bu maçlardan galibiyetle ayrıldı. 

Bunun dışında Kanarya 2 defa berabere kalırken 1 defa da mağlubiyet yaşadı. UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında da grubunu lider bitiren Fenerbahçe, 6 maçta 4 galibiyet aldı.

Sarı-lacivertliler 2 defa berabere kalırken mağlubiyet yaşamadı ve grubu lider tamamlayarak son 16 turuna katılmaya hak kazandı.

Ferdi Avrupa'nın radarında

Bu başarıda pay sahibi olan Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz sezonki müthiş çıkışını bu sezon da devam ettiriyor. Bu sebeple pek çok Avrupa devinin radarına girdi.

İtalya Ligi Serie A'dan 2 takım, Fenerbahçe'nin bugün Kadıköy’de Giresunspor ile oynayacağı maçı takip edecek.

Inter ve Napoli izleyecek

Serie A'da şampiyonluğa emin adımlarla giden Napoli ve bunun yanında Inter kulübünün temsilcileri, bugün Kadıköy'de maçı yakından takip edecekler.

Genç futbolcunun 2026 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor. Kadıoğlu'nun güncel piyasa değerinin 18 ile 22 milyon euro arasında olduğu biliniyor.

Hem sağ hem de sol kanatta oynayabilen, yüksek top tekniği sebebiyle milli takımda orta sahada da görev alabiliyor.

Ferdi için farklı kulüplerin de devrede olduğu belirtiliyor. Fakat sarı-lacivertli yöneticiler bu teklifleri sezon bitiminde değerlendirmek istiyor.

Yorumlar (0)