TOGG’dan ön sipariş açıklaması

Yerli otomobil Togg için ön sipariş açıklaması geldi. Togg’dan gelen açıklamada, Şubat 2023 itibarıyla ön sipariş sürecinin başlatılacağı aktarıldı. Açıklamada, "Togg ile ilgili bütün bilgileri, sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg’dan açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi rica ederiz'' sözlerine yer verildi.

OTOMOTİV 12.11.2022, 17:40
TOGG’dan ön sipariş açıklaması

Togg'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Mart 2023’te yola çıkacak olan akıllı cihaza yönelik ilginin gururla takip edildiği aktarıldı.

"Ön sipariş 2023 Şubat ayında başlayacak"

Paylaşımda, daha önce de duyurdukları üzere Şubat 2023 itibarıyla ön sipariş sürecinin başlatılacağı hatırlatılarak, şu ifadelere yer verildi:

"O zamana kadar kullanıcılarımızı uygulamaya aldığımız #USECASEMobility vizyonumuza uygun bir biçimde sürece yönelik sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan tarafından verilen ön siparişler haricinde sipariş almadığımızı tekrarlamak isteriz. Togg ile ilgili bütün gelişmeleri sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip etmenizi, Togg’dan gelmeyen bilgilere itibar etmemenizi rica ederiz."

Söz konusu paylaşımın sonuna, "Bizi izlemeye devam edin" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)