Domenec Torrent işbaşı yaptı

Galatasaray, Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Torrent'in, oyuncuların fiziksel yönden geride olduğunu tespit ettiği öğrenildi.

SPOR 12.01.2022, 22:54
Domenec Torrent işbaşı yaptı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’deki 21'inci hafta müsabakasında Atakaş Hatayspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanlarla sürdürdü.

Günü çift antrenmanla tamamladı

Sarı-kırmızılıların yeni hocası Domenec Torrent, sabah antrenmanından evvel tesisleri gezdi. Galatasaray Başkanı Burak Elmas da tesislerde Torrent ile buluştu. Torrent'in futbolcularla gerçekleştirdiği kısa toplantının akabinde ısınma hareketleriyle antrenmana başlandı. Ardından top kapma ve pas çalışması yapıldı. Sabah antrenmanında ise dar alanda çift kale maç oynandı. Akşam 17.00 sularında başlayan 2'inci antrenmanda ısınma hareketlerinin akabinde yarı sahada hücum organizasyonları üzerinde çalışıldı. 

Fizik durumlarını beğenmedi

59 yaşındaki İspanyol teknik adam bundan sonra takıma günde çift idman yaptıracak. Torrent'in, oyuncuların fiziksel yönden geride olduğunu tespit ettiği öğrenildi.

Diğer yandan, izolasyon sürecinde olan Taylan Antalyalı ile milli takım kamplarında bulunan Mostafa Mohamed ve Sofiane Feghouli antrenmanlara katılamadı.

Sarı-kırmızılılar, Hatayspor karşılaşması hazırlıklarına yarın da devam edecek.













Yorumlar (0)