Celta Vigo, Emre Mor'u gözden çıkardı!

Celta Vigo takımı Emre Mor için Galatasaray’ın kapısını çalarak, yönetime oldukça uygun bir teklif sundu. Bu sezonun başında kiralanan genç oyuncu için Galatasaray, İspanyol kulübüne 600 bin euro kiralama bedeli ödemeasi yapmıştı. Ayrıyetten Emre’nin satın alma opsiyonu da sarı-kırmızılı takıma verilirken, 8 milyon euroluk bir bedel sunulmuştu.

SPOR 15.10.2019, 10:36
Celta Vigo, Emre Mor'u gözden çıkardı!

Maddi açıdan sıkıntı yaşayan İspanyol ekibi yöneticilerinin Galatasaray'a “Emre Mor’un satın alma opsiyonunu kullanmak istiyor musunuz? Eğer sezon sonunu beklemeyip de opsiyonu şimdi kullanırsanız, size yarı yarıya indirim yaparız.Mor’u 4 milyon euroya bonservisi alabilirsiniz” bir teklifte bulundukları aktarıldı.

emre mor celta vigo ile ilgili görsel sonucu

Sarı-kırmızılı takım, Emre Mor ile ilgili karar vermek için acele etmek istemiyor. Teknik Direktör Fatih Terim’in henüz ilk 11’inde yer alamaayan oyuncu için yönetime “7 ay daha vaktimiz var. Bekleyelim” dediği belirtildi. Yönetimin de bunun üzerine henüz olumlu cevap vermediği, sezon sonunda da kalmasına karar verilirse, aynı indirimin talep edileceği aktarıldı.

Yorumlar (0)