Çağlar Söyüncü Fenerbahçe için kararını verdi!

Devre arasında Atletico Madrid'den Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen Çağlar Söyüncü, kariyerine sarı-lacivertlilerde devam etmek istediği duyuruldu.

SPOR 28.03.2024, 16:39 Buse Önder
Çağlar Söyüncü Fenerbahçe için kararını verdi!

İngiliz ekibi Leicester City'den serbest olarak İspanyol devi Atletico Madrid'e transfer olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü, umduğunu bulamadığı bir dönem geçirdi. Diego Simeone'nin yönetiminde forma şansı bulmakta zorlanan genç savunmacı, hocasının talimatıyla daha fazla süre alabilmek adına kiralık listesine eklendi. Uzun süren müzakerelerin ardından, Söyüncü'nün Fenerbahçe'ye kiralık olarak gitti.  

Fenerbahçe’de kalmak istiyor

Fenerbahçe'nin formasını ilk kez giydiği maçta ilk 11'de yer alarak dikkatleri üzerine çeken Çağlar Söyüncü, sarı-lacivertli takımda kısa sürede önemli bir rol üstlendi. Ancak, kiralık anlaşmasının sezon sonunda sona ermesi nedeniyle geleceğine yönelik kararlarını verme aşamasına geldiği bildirildi.

27 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'deki performansından memnun olduğu ve kalma isteğinde olduğu belirtilirken, Söyüncü'nün Atletico Madrid'e dönme niyetinde olmadığı ifade edildi. Ancak, İspanyol devi Atletico Madrid'in bu transferden yaklaşık 15 milyon Euro'luk bir gelir beklentisi içinde olduğu kaydedildi.

7 maçta forma giymişti

Sarı Kanarya'da sakatlık süreci yaşamadan önce 7 maçta forma giyen Çağlar Söyüncü, 512 dakika boyunca sahada kalarak 1 asist yapmayı başardı.

Yorumlar (0)