Bruno Fernandes'ten Ronaldo yorumu: İddialar doğru değil

Kulübü Manchester United ile sorunlar yaşayan Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'nun yaptığı açıklamalar, futbol kamuoyundan yankı uyandırdı. Ronaldo'nun hem Manchester United hem de milli takımdan arkadaşı olan Bruno Fernandes'in, Portekizli yıldıza tepki gösterdiği iddia ediliyordu. Bruno Fernandes, Ronaldo ile arasının bozuk olduğu iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.

SPOR 19.11.2022, 00:02 20.11.2022, 08:03 Hakan Öksüz
Bruno Fernandes'ten Ronaldo yorumu: İddialar doğru değil

Real Madrid ve Juventus'ta yıllarca top koşturduktan sonra geçen yıl eski takımı Manchester United'a dönen Portekizli Cristiano Ronaldo, yaptıkları ve açıklamalarıyla son zamanlarda futbol dünyasının gündemine oturdu. 

Manchester United teknik direktörü Eric ten Hag ile ilgili eleştirilerde bulunan Ronaldo, "Ona saygı duymuyorum. çünü o da bana saygı duymuyor." dedi. Futbolun gündemine bomba gibi düşen bir röportaj veren Ronaldo, kulübü Manchester United'ı ve eski takım arkadaşı Rooney'i eleştirdi.

Bruno Fernandes: "Sadece işimi yapmaya çalışıyorum"

Hem İngiliz ekibinden hem de Portekiz Milli Takımı'ndan Ronaldo'nun arkadaşı olan Bruno Fernandes'in, yıldız oyuncuya tepkili olduğu öne sürülmüştü. Bruno Fernandes, söz konusu iddia ile ilgili açıklama yaptı. Kimseyle problem yaşamadığını söyleyen Fernandes, "Sadece işimi yapmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapmak için uğraşıyorum." dedi.

Fernandes, Nijerya kalecisini 2 kez avladı

Dünya Kupası H Grubu'nda Gana, Uruguay ve Güney Kore ile mücadele edecek olan Portekiz, turnuva öncesinde yaptığı hazırlık maçında Nijerya'yı 4-0'lık skorla geçti. Karşılaşmada Bruno Peres iki gol kaydetti. Mücadelenin diğer golleri, Gonçalo Ramos ve Joao Mario'dan geldi. Cristiano Ronaldo, mide rahatsızlığından dolayı maçta yer almadı. 

Yorumlar (0)