Brezilya basınından yeni iddia: Jesus gidiyor mu?

Brezilya basını, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un hala Brezilya futbolunu yakından takip ettiğini ve kısa süre içerisinde ülkeye geri dönebileceğini öne sürdü. 

SPOR 19.11.2022, 11:41 19.11.2022, 11:43
Brezilya basınından yeni iddia: Jesus gidiyor mu?

Jorge Jesus yönetiminde hem Avrupa’da hem de Spor Toto Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Bugüne kadar elde edilen başarılarda en büyük pay sahibi ise teknik direktör Jorge Jesus olarak görülüyor. Hem oynattığı ofansif futbol hem de elde ettiği bol gollü galibiyetlerle taraftarın sevgilisi haline gelen Jesus, açıklamalarıyla da takdir topluyor. Fenerbahçe yönetimi, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Portekizli çalıştırıcı ile uzun yıllar daha devam etmek istese de Brezilya basınından aksi yönde iddialar geldi. 

Flamengo 2. Başkanı ile Jesus’un menajeri görüştü mü?

Brezilya’da yayın yapan Mundorubronegro adlı internet sitesi, ünlü Youtuber Deco SRN'nin iddialarını okuyucularına aktardı. Deco, haber kaynağından aldığı bilgiye göre Jesus’un yeniden Flamengo’nun başına geçebileceğini iddia etti. Genç Youtuber, Flamengo'nun İkinci Başkanı Marcos Braz ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un menajeri Bruno Macedo'nun kısa süre önce görüştüğünü öne sürdü. Deco, haber kaynağından kendisine gelen mesajda neler yazdığını şu ifadelerle duyurdu:

"Merhaba Deco. Sana önemli bir haberim olacak. Jorge Jesus'un menajeri Bruno Macedo, Rio de Janeiro'ya geldi. Flamengo 2. Başkanı Marcos Braz onunla buluştu. Bu buluşmanın sebebinin ne olduğunu bilmiyorum. Ama gerçek şu ki gerçekten bir buluşma olmuş."

“Flamengo yetkilileri, Dorival Junior'u kaybetmekten korkuyor"

Brezilya’da Jesus hakkında bir başka çarpıcı iddia daha ortaya atıldı. Gavea News isimli internet sitesi tarafından yayımlanan haberde, “Flamengo Teknik Direktörü Dorival Junior iyi bir sezonu geride bıraktı. Tecrübeli teknik adamın Dünya Kupası'ndan sonra Tite'nin yerine geçmesi muhtemel gözüküyor. Bu konuda Brezilya Federasyonu’nun radarına girmeyi başardı. Flamengo yetkilileri, Dorival Junior'u kaybetmekten korkuyor" ifadelerine yer verdi. 

Jesus’un Fenerbahçe’den ayrılacağını iddia ettiler

İddiaya ilişkin görüşlerini paylaşan ünlü gazeteci Jorge Nicola, “Jorge Jesus, Brezilya futboluyla ilgilenmeye devam ediyor ve Flamengo'ya dönüp Dünya Kulüpler Kupası'nı kazanma hayalini canlı tutuyor. Jesus'a yakın olan kişiler, Jesus'un Flamengo'nun başına geçmek için Fenerbahçe'den ayrılacağını bildirdi” iddiasında bulundu. 

Yorumlar (0)