Kahramanmaraş'ta yatalak eşine 5 yıldır bebek gibi bakıyor

İnşaattan düşerek belden aşağısı felç olan Erdal Kocatürk, eşinin kendisine ilgiyle baktığını söyleyerek, "Böyle bir kadınla evlendiğim için çok mutluyum. Bugüne kadar hep benimle ilgilendi." sözlerini kullandı.

YAŞAM 19.11.2022, 12:03 19.11.2022, 17:07
Kahramanmaraş'ta yatalak eşine 5 yıldır bebek gibi bakıyor

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde ikamet eden çiftin aşkı engel tanımıyor...

Eşine bebek gibi bakıyor

4 çocuk sahibi Erdal ve Ayşe Kocatürk çiftinden Erdal Kocatürk, 5 sene önce çalışmak için Antalya'ya gitti

Burada inşaat işçiliği yapan Kocatürk, dengesini kaybederek düştü ve belden aşağısı felç oldu.

Vefakar eşi Ayşe Kocatürk de bunun üzerin yatağa bağlı yaşayan Kocatürk'e bebek gibi bakmaya başladı.

"Böyle bir kadınla evlendiğim için çok mutluyum"

Eşini çok sevdiğini ifade eden Erdal Kocatürk, "İnşaattan düştüm ve iş kazası geçirdim. 3 ay yoğun bakımda yattım. 5 yıldan beri yatağa bağımlı yaşıyorum. Ben bu süreçte konuşamıyordum. Boğazımda stent takılıydı. Zamanla konuşmaya başladım. Doktorlar ayağa kalkabileceğimi belirtiyorlar fakat zamana ihtiyacım olduğunu aktarıyorlar. Allah eşimden razı olsun. Böyle bir kadınla evlendiğim için mutluyum. Bugüne kadar hep benimle ilgilendi. Sabah kalktığında kahvaltı hazırlar ve benim özel ihtiyaçlarımı giderir. Saçımı tarar ve yemeğimi yedirir. Tekrar Allah eşimden razı olsun." sözlerini kullandı.

"Eşim benim 5'inci çocuğum oldu"

Kazanın sevgilerine engel olmadığını ifade eden Ayşe Kocatürk, "21 yıllık evliyim. Eşim iş kazası geçirdi. Eşim 5'inci çocuğum oldu. Bu kaza sevgimize engel olmadı. Daha fazla sevgimiz arttı. Eşimin 5 senedir tüm ihtiyaçlarını karşılıyorum. Saçlarını tarıyorum, yemeğini yediriyorum, ona bebek gibi bakıyorum. Diğerleri gibi eşimi bırakmadım, bunu da düşünmüyorum. Yanında olmaya devam edeceğim. Çünkü eşimi çok seviyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)