Beşiktaş’ın Yenimalatyaspor planında, Tosun ve Montero’nun durumu netleşti!

Beşiktaş, Süper Lig’in 28.haftasında Yenimalatyaspor’un sahasına konuk olacak. Siyah beyazlıların kadrosunda ise, sakatlıkları nedeniyle Cenk Tosun ve Francisco Montero yer alamadı.

SPOR 01.03.2021, 14:56 01.03.2021, 15:52
Beşiktaş’ın Yenimalatyaspor planında, Tosun ve Montero’nun durumu netleşti!

Süper Lig’de yepyeni bir hafta başlıyor. 28.haftada Yenimalatyaspor’un sahasına konuk olacak olan Beşiktaş, 2 Mart Salı akşamı saat 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu'nda mücadele verecek. Ligin ikinci sırasında yer alan Siyah-beyazlılar, özel uçakla Malatya'ya doğru yol alacak.

Cenk Tosun ve Francisco Montero kadro dışı kaldı

Beşiktaş’ın  Malatyaspor kadrosu için teknik adam Sergen Yalçın, 22 kişilik bir kadro oluşturdu. Kadro içerisinde olmaları beklenen Cenk Tosun ve Francisco Montero yer alamadı. Yalçın,R-Tosun ve Montero’nun sakatlıklarının sürmesinden dolayı iki yıldızı ilerleyen maçlarda kadroya almayı hedefliyor.

Malatya’ya 22 oyuncu ile gidiyor

Beşiktaş’ın Yenimalatyaspor karşısında top koşturacak 22 kişilik kadrosu ise Teknik Direktör Sergen Yalçın tarafından seçildi. Malatya’ya giden kadroda Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Fabrice Nsakala, Welinton Souza, Domagoj Vida, Bilal Ceylan, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Bernard Mensah, Rachid Ghezzal, Ajdin Hasic, Gökhan Töre, Georges Nkoudou, Cyle Larin ve Vincent Aboubakar yer aldı.

Yorumlar (0)