Beşiktaş, Volkan Babacan'ı istiyor!

Beşiktaş, Başakşehir'in tecrübeli file bekçisi Volkan Babacan'a gözünü dikti. 

SPOR 20.11.2020, 10:42
Beşiktaş, Volkan Babacan'ı istiyor!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun başında yönetimin kaleci transferi bakımından herhangi bir çaba harcamadığını ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Ersin Destanoğlu'nun performansının yetersiz kalması üzerine kaleci arayışına girdi. 

Beşiktaş yönetiminin, hem yerli hem de deneyimli bir kaleci transfer etmek istediği, bu nedenle Başakşehir forması giyen Volkan Babacan'a yöneldiği öğrenildi. 

Volkan Babacan'ın, Süper Lig'in 2019-2020 sezonunda formasını Mert Günok'a kaptırdığı ve adeta kulübeye hapsolduğu biliniyor. Bu nedenle siyah-beyazlılar, şimdiden tecrübeli kaleci ile görüşmelere başladı. 

Bonservis sıkıntısını çözmesi istendi

Siyah-beyazlı yönetiminin, sezon bitiminde Başakşehir ile sözleşmesi sona erecek olan Volkan Babacan'dan bonservis sıkıntısını çözmesini istediği belirtildi.

Başakşehir ile bonservis konusunu görüşen 32 yaşındaki kalecini, sıkıntıyı halletmesi durumunda Beşiktaş formasını giyeceği tahmin ediliyor. 

Serkan Kırıntılı da listede

Başakşehir'in, herhangi bir terslik yaşanmaması durumunda deneyimli eldivene bonservisini bedelsiz olarak vereceği kaydedildi. Beşiktaş'ın her olasılığı göz önünde bulundurduğu ve Konyaspor forması giyen Serkan Kırıntılı'yı da listeye eklediği aktarıldı. 35 yaşındaki file bekçisinin kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Yorumlar (0)