Beşiktaş, rotayı Anadolu'ya çevirdi! O üçlüyü istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor'da top koşturan Welinton, Kayserispor formasını terleten Mensah ve Rizespor'da oynayan Awaziem'e gözünü dikti. 

SPOR 30.06.2020, 11:09
Beşiktaş, rotayı Anadolu'ya çevirdi! O üçlüyü istiyor

Beşiktaş, bir yandan Süper Lig'de kalan maçlarını oynarken, diğer yandan gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. 

Maddi anlamda sıkıntılı bir dönem yaşayan siyah-beyazlılar, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle gelirlerinin bir bölümünün kesilmesi sonucu yönünü Anadolu'ya çevirdi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın taleplerine göre hamlede bulunacak olan siyah-beyazlı yönetimin, Kayserispor'da top koşturan Bernard Mensah için Kayserispor ile irtibata geçeceği bildirildi. 

Siyah-beyazlılar, Bernard Mensah için bu hafta içerisinde bir görüşmede bulunacak. 25 yaşındaki futbolcunun, Kayserispor ile sözleşmesi 2022 senesinde bitecek. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın stoper bölgesini de güçlendirmek istediği, bu yüzden yönetime iki futbolcunun adını verdiği ortaya çıktı. 

Tecrübeli çalıştırıcının stoper bölgesine Rizespor'da oynayan ama şu an Leganes takımında kiralık olarak top koşturan Awaziem ile Alanyaspor formasını terleten Welinton'ı düşündüğü öğrenildi. 

Beşiktaş'ın Awaziem için Porto ile görüşmede bulunacağı ve genç futbolcuyu satmayı düşünüp düşünmediklerinin sorulacağı belirtildi. 

Yorumlar (0)