Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilen Pinheiro'dan kötü haber

Beşiktaş'ın prensipte anlaşma yaptığı iddia edilen Portekizli Teknik Direktör Pinheiro, dün oynanan maçın ardından "Burada kalıyorum. Veda mesajı yok. Olay kapandı." açıklamasını yaptı.

SPOR 18.12.2021, 12:11
Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilen Pinheiro'dan kötü haber

Beşiktaş'ta teknik direktör konusunda sıcak saatler yaşanırken, Sergen Yalçın'ın istifasından sonra hemen çalışmalara başlayan Beşiktaş Yönetimi, Portekiz ekibi Estoril'in Portekizli Teknik Direktörü Bruno Pinheiro için fikir birliğine varmıştı.

Pinheiro’dan net cevap: Hiçbir yere gitmiyorum

Beşiktaş ile prensip anlaşması yaptığı iddia edilen ve bugün İstanbul'a geleceği belirtilen Pinheiro, dün Estoril takımının oynadığı lig maçından sonra transferiyle ilgili flaş bir açıklamada bulundu ve Estoril’de kalacağının mesajını verdi.

Pinheiro, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Çok konuşmak istemiyorum. Bu konuya ilişkin Estoril yönetimi bir açıklama yapacaktır fakat mesele kapandı. Takımdan ayrılmıyorum, hiçbir yere gitmiyorum. Ben buradayım. Estoril’in yarın açıklama yapacaktır. Fakat bu olay kapandı. Veda mesajı yok. Burada kalıyorum. Olay tamamen kapandı. Bununla ilgili çok konuşmak istemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)