Beşiktaş'a yeni gol makinesi: Odion Ighalo

Beşiktaş'ın Shanghai Shenhua’dan ayrılmanın planlarını yapan Nijeryalı forvet Odion Ighalo için görüşmelere başladığı iddia edildi.

SPOR 04.12.2019, 16:46 04.12.2019, 16:49
Beşiktaş'a yeni gol makinesi: Odion Ighalo

2017 yılında Watford’dan ayrılma kararı almasının ardından adı sık sık Süper Lig takımlarıyla geçen, fakat Çin ekibi Changchun YaTai’ye transferi gerçekleşen Ighalo için Beşiktaş çalışmalara başladı.

Yaklaşık 2 yıl süren Çin macerasından sonra artık ülkeden ayrılmak isteyen ve hedefi bir Avrupa kulübüne gitmek olan, eşyalarını toplamaya başlayan başarılı futbolcu için Beşiktaş’ın devreye girdiği ifade edilirken Erdal Torunoğlulları’nın oyuncunun menajeri olan Emefie Aneke Atta ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

Odion Ighalo ile ilgili görsel sonucu

Takımında 55 karşılaşmada 35 gol, Shanghai Shenhua’da ise 18 karşılaşmada 10 gol kaydeden Odion Ighalo’nun kalitesinden bir şey kaybetmediği gözlemlenirken, Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’ın yaşının 34 olmasının yanı sıra tecrübeli forvetin sakatlık problemleri yaşaması ve takımda alternatif bir golcünün yer almaması siyah-beyazlı yönetimi Ighalo konusunda daha da heveslendiriyor.

Futbol kariyerinde daha önce Udinese, Granada, Watford gibi takımlarda oynayan 30 yaşındaki oyuncu 26 kez de Nijerya Millî Takımı’nda forma giydi.
 

Yorumlar (0)