Başkandan bir garip benzetme: G.Saray Türk futbolunun kıblesidir

Fenerbahçe'nin Mert Hakan'ı transfer etmesine ilişkin açıklama yapan Mustafa Cengiz, "Futbolcular önce bize gelir eğer anlaşamazsa 2-3 katına başka yerlere gider. G.Saray Türk futbolunun kıblesidir." dedi.

SPOR 11.08.2020, 22:40
Başkandan bir garip benzetme: G.Saray Türk futbolunun kıblesidir

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transfer ve limit konularına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe tarafından Mert Hakan'ın kadroya katılmasına ilişkin konuşan Cengiz, sarı lacivertli kulübe ise gönderme yaptı.

"Futbolcular önce bize gelir"

Cengiz, "2-3 katı fazla para vererek, başkalarının anlaştığı genç oyuncuları transfer edip sonra da 'limitless' diyemezsin. Bir futbolcu önce Galatasaray'a gelir, eğer bizle anlaşamazsa 2-3 katı fiyatla başka bir yere gider. Galatasaray kulübü, Türk futbolunun kıblesidir." dedi.

"Kurallara uymak durumundayız"

Başkan limit konusunda da açıklama yaparak, "Biz limite karşı çıkmadık. Siz bir kural koyup kafanıza göre değiştiremezsiniz. Kurallara uymak durumundayız." dedi.

"Milyon Euro harcama yapamam"

Cengiz, açıklamasının devamında, "Sarı-lacivertli ekibin taleplerini dikkate alıp gelecek sene içni düzenleyelim. Oyun ve transfer başladıktan sonra kurallar değiştirilemez. 493 milyon TL harcamanız var, hayır. Biz bu bütçemizin 40-50 milyon dolarını ancak harcayabiliriz. Onu da anlamsız bir şekilde harcayamayız. Yani futbolculara verecek milyon Eurolarımız yok. Hem karnım doysun hem de ekmeğim eksilmesin. Böyle bir dünya yok." dedi.

Yorumlar (0)