Başakşehir ve Göztepe beIn Sports'a sitem etti!

Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir ve Göztepe, Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla, karşılaşmanın görüntülerini sosyal medyada paylaşamama konusunda yayıncı kuruluş beIN Sports'a sitem ettiler.

SPOR 02.12.2019, 16:37
Başakşehir ve Göztepe beIn Sports'a sitem etti!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe ve Medipol Başakşehir, Twitter’da yaptıkları paylaşımla yayıncı kuruluş beIN Sports’a sitemde bulundu.

Antalyaspor’u sahasında 2-0 yenen Medipol Başakşehir, "Süper Lig maçlarımızdan görüntü paylaşamadığımız için, Clichy’nin bugünkü gol sevincinde Mert Günok’a koşuşunu size bu şekilde göstermek istedik" sözleriyle İngiltere Premier Lig’den eski bir görüntünün paylaşımında bulundu.

İzmir ekibi Göztepe ise “Biz de Berkan Emir’in Kasımpaşa’ya kornerden attığı golü tüm futbolseverlere izletmek isterdik ama bu şekilde FULL HD olarak paylaşabiliyoruz” ifadelerini kullanarak Berkan Emir’in golünün çizimini paylaştı.

İki takımın da sosyal medyada yaptığı paylaşımlar binlerce beğeni alırken beIN Sports'tan nasıl bir hamle geleceği merak edilmeye başladı.

Daha önce Galatasaray karşılaşması içinden görüntüler paylaştığı için yayıncı kuruluş tarafından karşısına telif cezası çıkmıştı.

Dünyanın önde gelen büyük liglerinin birçoğu, kendi liglerine ait Twitter hesaplarında ve kulüplerin resmi hesaplarında bu videoları paylaşmasına onay veriyor.

Türkiye’de ise henüz Süper Lig’e ait resmî bir sosyal medya hesabı yer almıyor.
 

Yorumlar (0)