Barcelona'dan Arjantinli yıldıza yeşil ışık!

Dönem sonunda serbest konumda bulunacak Lionel Messi için açıklamada bulunan Barcelona Başkan Yardımcısı Eduard Romeu, finansal koşulların oluşması durumunda Katalan ekibine geri gelebileceğini aktardı.

SPOR 30.09.2022, 12:25 01.10.2022, 09:41
Barcelona'dan Arjantinli yıldıza yeşil ışık!

Barcelona idaresinde ekonomiden sorumlu olan başkan yardımcısı Eduard Romeu, İspanya'da bulunan bir radyo yayınına katılarak kulübün ekonomisi ile ilgili değerlendirmede bulundu.

“Tam manasıyla sağlıklı değiliz”

Vazife başına geldikleri zamana göre takımın mali durumunun toparlandığına vurgu yapan Romeu, ekonomik açıdan bazı problemlerin sürdüğünü ifade etti.

Kulübünün ekonomisini değerlendiren Romeu, "Barcelona'yı kurtardık ancak halihazırda sağlıklı bir konumda değiliz. Vazife başına geldiğimiz zaman yalnızca mali açıdan değil, sponsorlar kısmında da olumsuz bir ilişkimiz bulunuyordu. Oluşturduğumuz yapı ile ilerleyen yaz transfer zamanında mali bir problemle karşı karşıya kalmayacağız. Maaş yönünden yükümüz yüksek. Mevcut durumda imzalanan sözleşmeler bulunuyor. Birkaç dönem öncesine kadar makul bir maaş oranına gelmiş olacağız." ifadelerini kullandı.

"Ekonomik açıdan bize zorluk olmayacaktır"

Katalan ekibinde meydana gelen ekonomik problemlerin sonrasında kulüpten ayrılmak durumunda kalan ve Paris Saint Germain ile anlaşma yapan Lionel Messi'nin muhtemel dönüşü ile ilgili Romeu, "Ekonomik yönden bize zor gelmeyecektir. Çünkü serbest bir futbolcu olacak. Fakat bu yalnızca bize bağlı bir durum olmayacak, teknik ekibin de konu ile ilgili onay sağlaması gerek." açıklamasında bulundu.

Harika bir sezona başlangıç yaptı

Bu dönem Paris Saint Germain forması ile 11 maçta yer alan Lionel Messi, 8 asist ve 6 gol kaydetti. Arjantinli yıldız Paris Saint Germain'le Lig şampiyonluğu ve Fransa Kupası elde etti.

Yorumlar (0)