Bakambu’dan Griezmann’a: ‘Seninle de başka bir zaman…’

Bursaspor'da bir dönem Türkiye'de de oynayan Cedric Bakambu, Barcelona'ya transferinin son anda gerçekleşmemesi üzerine esprili paylaşımlar yaptı.

SPOR 31.01.2020, 13:16
Bakambu’dan Griezmann’a: ‘Seninle de başka bir zaman…’

Bir dönem Bursaspor forması da giyen ve şu sıralar futbol hayatını Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan’da devam ettiren Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı Cedric Bakambu için İspanyol devi Barcelona harekete geçti.

Barcelona Sportif Direktörü Eric Abidal, 28 yaşındaki oyuncunun menajeri ile temasa geçerken Çin kulübü de transferi onayladı. Bunun üzerine takımının Seul’deki kampından ayrılarak İspanya yolculuğu için Hong Kong’a geçen yıldız, Abidal tarafından Barcelona’nın transferden vazgeçtiğinin bildirilmesi üzerine takımına yeniden döndü.

Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden esprili paylaşım yapan Cedric Bakambu, transfer değerlerini aktaran Alman sitesi ‘Transfermarkt’ı etiketleyerek, “Transfer geçmişimi ‘Neredeyse Barcelona’ olarak değiştirin lütfen. Ne olursa olsun sürece güveniyorum. Her şey için Tanrı’ya şükürler olsun. Griezmann, seninle de başka bir zaman görüşürüz” ifadelerine yer verdi.

Bunun üzerine Transfermarkt tarafından deneyimli oyuncunun transfer geçmişine ‘Neredeyse Barcelona’ ibaresi eklenirken, Bakambu da “Teşekkür ederim, hayallerim gerçek oldu” yanıtını verdi.

Sosyal medyada Bakambu’ya Türk futbolseverler tarafından da destek mesajları geldi.

Yorumlar (0)