Aziz Yıldırım 3 yıl sonra konuştu: 'Bu ülkeye şikeyi sokan Galatasaray'dır'

Katıldığı bir röportajda gündemdeki 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili konuşan Aziz Yıldırım, “Şikeyi Türkiye’ye getiren kulüp Galatasaray’dır” açıklaması yaptı.

SPOR 02.04.2021, 10:04 02.04.2021, 17:57
Aziz Yıldırım 3 yıl sonra konuştu: 'Bu ülkeye şikeyi sokan Galatasaray'dır'

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü’nün gündemdeki 1959 öncesi şampiyonlukları ile ilgili yaptığı bir paylaşım sebebiyle açıklamalarda bulundu.

Tartışmalara dahil oldu

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında, son günlerde gittikçe alevlenen 1959 öncesi şampiyonluklarının sayılıp sayılmamasına ilişkin tartışmaya, Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım da dahil oldu.

Şikeyi, Türkiye’ye sokan kulübün Galatasaray olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, FETÖ elebaşı Gülen’in Galatasaray’ın başarısı için dua etmesini hatırlattı.

Geçmişte yaptığı bir konuşmaya ilişkin değerlendirmede bulunan Aziz Yıldırım, “Türkiye’ye şikeyi getiren kulüp Galatasaray’dır. Bu sözlerim yüzünden beni mahkemeye verdiler. Mahkemede beraat ettim ve söylediklerimin suç olmadığı görüldü. Ben bir şeye karışmadım ancak Galatasaray karışmış görünüyor.” sözlerini kullandı.

FETÖ ve cemaat ile mücadele eden ilk isimlerden birinin kendisi olduğunu ifade eden Aziz Yıldırım, “Gülen’in hangi takımın şampiyon olması amacıyla dua ettiğini kamuoyu biliyor.” sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)