Arjantin basını: Maradona'nın banka hesabında bir şey yoktu!

Arjantin basını, 60 yaşında hayatını kaybeden Diego Armando Maradona'nın banka hesabında neredeyse hiçbir şeyin olmadığını yazdı. 

SPOR 28.11.2020, 10:36
Arjantin basını: Maradona'nın banka hesabında bir şey yoktu!

Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitirmişti. 

Arjantin basını, 60 yaşında yaşamını yitiren Diego Armando Maradona'nın banka hesabında neredeyse hiçbir şeyin olmadığını yazdı. Efsane futbolcunun "fakir öldüğü" ileri sürüldü. 

Gazeteci Luis Ventura'nın haberinde, Diego Armando Maradona'ya ait banka hesabında en son 75 bin sterlin bulunduğu ifade edildi. 

Diğer yandan, efsane futbolcunun 33 milyon sterlin değerinde vergi borcuna sahip olduğu bildirildi. 

60 yaşında yaşamını yitiren Diego Armando Maradona'nın avukatı Angelo Pisani, efsane futbolcunun imkânının ötesinde yaşadığını ve çok cömert bir insan olduğunu söyledi.

Diego Armando Maradona'nın parasını nereye harcadığını bilmek isteyenlerin bu soruyu onu kullanan insanlara sormalara gerektiğine dikkat çeken Angelo Pisani, efsane futbolcunun cebinde en fazla 100 Euro bulunduğunu ifade etti. 

Diego Armando Maradona'nın geride 159 milyon sterlin değerinde bir servet bıraktığı kaydedildi. Efsane futbolcunun; araziler, birkaç ev, Buenos Aires'in merkezinde bulunan bir bina, 6 tane lüks otomobil, mücevherler, İtalya ve Küba'da farklı yatırımlar, Çin'de bulunan futbol okulları ve futbol kulübü Dinamo Brest'in fahri başkanı olarak senede 15 milyon sterlin bıraktığı ifade edildi.

Diego Armando Maradona, 25 Kasım Çarşamba günü hayatını kaybetmiş, bunun üzerine Arjantin'de üç gün boyunca ulusal yas ilan edilmişti. Efsane futbolcuya otopsi yapılmış, ölüm sebebi "kronik kalp yetmezliğine bağlı olarak akut akciğer ödemi" olarak belirtilmişti.

Uyurken hayata gözlerini yuman Diego Armando Maradona'nın vücudunda herhangi bir maddenin olup olmadığına bakmak için toksikolojik ve histopatolojik testlerin yapılacağı ve otopsi sonucunun da netleşeceği bildirilmişti. 

Yorumlar (0)