Antalya'ya bu kez Hatayspor gol oldu yağdı!

Hatayspor, Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında deplasmanda Antalyaspor'u 6-0'lık skorla yendi. Konuk ekibin forveti Aaron Boupendza, bir müsabakada 4 gol atma başarısı gösteren yabancı futbolcular arasına ismini yazdırmayı başardı.

SPOR 29.12.2020, 21:29
Antalya'ya bu kez Hatayspor gol oldu yağdı!

Ligin 15. hafta müsabakasında Antalyaspor ile Hatayspor kozlarını paylaştı.

Karşılaşmaya adeta fırtına gibi başlayan konuk ekip; 8, 17, 22 ve 45+2. dakikalarda Aaron Boupendzda ve dakikalar 35'i gösterirken Babajide'nin attığı gollerle soyunma odasına 5-0'lık skorla gitti.

Hatayspor'dan 'sağanak' gol

Konuk ekipten Mirkan Aydın, karşılaşmada dakikalar 89'u gösterirken farkı 6'ya çıkardı. Hatayspor, müsabakadan 6-0'lık net bir skorla ayrıldı.

Ev sahibi ekip, bu netice ile 17 puanda kaldı. Gol yağdıran Hatayspor ise puanını 24'e çıkardı.

Antalyaspor önümüzdeki hafta deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Hatayspor ise Konyaspor'u misafir edecek.

Boupendzda 4'ledi

Diğer yandan, Hatayspor'un golcüsü Aaron Boupendza, karşılaşmada adeta fırtına gibi esti.

Müsabakanın 8, 17, 22. ve 45+2. dakikalarda Antalyaspor filelerini havalandıran Gabonlu golcü, bir karşılaşmada 4 gol atan yabancı futbolcular kervanına katılmayı başardı.

Ligimizde daha evvel Alex de Souza, Fernandao, Gomis, Jahoviç ve Vleminckx aynı başarıya ulaşmıştı.

Aaron Boupendza ayrıca, eski Fenerbahçeli Alex de Souza'nın ardından Süper Lig'de en kısa sürede hat-trick yapma başarısı gösteren oyuncu oldu.

Alex, 10 dakikada içerisinde hat-trick yaparken, Boupendzda 14 dakika içerisinde hat-trick yapabildi.

12 karşılaşmada 7 gol

Yaz transfer döneminde Fransız ekibi Bordeaux'dan Hatayspor'a transfer olan Boupendza, ligde çıktığı 12 müsabakada 7 gol atma başarısı gösterdi.

Yorumlar (0)