Ali Koç "teknik direktörlük" için 3 kez görüştü

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile 3 kez görüştüklerini söyleyen Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica, taraflar arasında henüz bir anlaşma sağlanmadığını belirtti.

SPOR 13.05.2020, 14:54
Ali Koç "teknik direktörlük" için 3 kez görüştü

Sarı-lacivertli takımla ismi anılan Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica, Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü fakat henüz anlaşma sağlanmadığını kaydetti.

Hırvatistan'daki "Sportske Novosti" gazetesine konuşan Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica, hakkında çıkan Fenerbahçe haberleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli yetkililerle daha önce konuştuklarını ve görüşmelerin hâlen de sürdüğü söyleyen 48 yaşındaki teknik adam şöyle konuştu:

"Görüşmelerimiz sürüyor ancak henüz anlaşmadık. Türk basınında çıkan ve ardından Hırvat basınının da aktardığı haberlerin yüzde 95'i gerçek değil. Bu haberlerde futbolcuların isimlerinden sözleşme şartlarına kadar her şey yazıldı."

Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunun altını çizen Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica, böyle bir kulüpte çalışmanın her teknik direktör için büyük bir meydan okuma olacağını vurguladı.

Hırvat teknik adam, Fenerbahçe kulübünün teknik direktörü olup olmayacağını henüz bilmediğini de ifade ederek şu yorumu yaptı:

"Türkiye'nin en güçlü insanlarından biri olan kulüp başkanı Ali Koç ile 3 kez görüştüm. İlk ikisi daha çok bilgilendirmeye yönelik görüşmelerdi. Üçüncüsünde ise şartlarımızı konuştuk."

Teknik direktör Nenad Bjelica, taraflar arasında henüz bir anlaşmaya varılmadığını kaydederek, "Dürüst olmam gerekirse, gelen tüm teklif ve seçenekleri bir kenara koydum. Çünkü beni isteyen kulüpler arasında en büyüğü Fenerbahçe. Önce bu konunun nasıl sonuçlandığını görüp daha sonra diğer seçeneklere bakacağım." açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'nin başına geçmesi durumunda eski kulübü Dinamo Zagreb'den de bazı isimleri transfer edebileceği iddialarına da açıklık getiren Nenad Bjelica sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Kimleri transfer edebileceğim konusu, hangi kulübe gideceğime, o kulübün ihtiyaçlarına ve mali imkanlarına bağlı bir konu. Dinamo'da daha üst seviyelerde oynayabilecek oyuncular var. Ama bu konuda hiç konuşmadık. Tek gerçek olan şey, Fenerbahçe'ye gitmeme dair görüştüğümüz, ancak henüz mali detaylar üzerine anlaşmadığımız."

Yorumlar (0)