Ali Koç'tan 'Zaha' açıklaması

Ali Koç, Galatasaray'ın Wilfried Zaha transferinde duyurduğu meblağların gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.

SPOR 26.07.2023, 18:17
Ali Koç'tan 'Zaha' açıklaması

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde, Başkan Ali Koç'un, dün (25 Temmuz) gerçekleştirilen Gebze Fenerbahçeliler Derneği açılışında mensuplara dönük konuşması paylaşıldı. 



"Bizde de evrak mevcut"

Uzun bir görüşme süreci geçirdikleri ve ardından Galatasaray'a imza atan Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Zaha ile olan görüşmeleri hakkında da konuşan Koç, "Malum transfere ilişkin biz görüştük. Maaş senelik 9 milyon avroya değin geldi. Sonra biz masadan ayrıldık. Rakip takım transferi gerçekleştirdi. Duyurdukları meblağlar yüzde 100 yanlış meblağlardır. Bunu size adım gibi ifade edebilirim. Çünkü bizde de evrak mevcut. Bizim teklifimizin yarısına alıyorlarsa bir şey diyemem, çok büyük başarı. Fakat öyle bir şey olmadığını açık ve net bir şekilde biliyorum. Diğer transferlerde de bunu biliyorum." dedi.



"Doğru yoldayız"

"Görüşmeleri sürdürdüğümüz, incelediğimiz çok oyuncu var. Transfer hususunda iyi gidiyoruz. Temmuzda neredeyse bütün transferleri bitirmiş olacağız." yorumunda bulunan Başkan Koç, şu görüşlerini aktardı:

"Transferi erkenden bitirmenin eksisi de artısı da var. Geçmiş senelerde finansal fair-play sıkıntısı, mali durumumuzdaki sıkıntılardan ötürü manevra alanımız bir hayli dar olduğu için bizim gibi diğer Türk kulüpleri son dakikaya bırakıyordu. Futbolcusunu satmak isteyen adam kiralık vermiyor, en sona bırakıyor. Yani geldiğimiz son nokta itibarıyla çok doğru yoldayız. Sosyal medya ağlarının gerçeği anlık olarak değişen görüşler. Transferi gerçekleştiriyorsun, bir dakikada 'Kralsın, ayağınıza taş değmesin...' Aynı kullanıcının birkaç mesaj yukarısına bakıyorum, küfürler havada uçuşuyor. Bunlara hiç takılmıyoruz. Sizlerden ricam; desteklemeyi, inanmayı, Fenerbahçe'ye sıkı sıkı sarılmayı sürdürmeniz."

Yorumlar (0)