Ali Koç'tan, İmamoğlu'na 'bordo-mavi' tepkisi: "Umarım o günler gelmez"

Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı İmamoğlu’nun Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’a ziyaretinde takmış olduğu bordo-mavili kravata tepki gösterdi ve “Umarım Fenerbahçelilerin, hangi şehrin belediye başkanı olduğunu İmamoğlu’na hatırlatma günleri gelmez.” sözlerini kullandı.

SPOR 07.05.2022, 15:03
Ali Koç'tan, İmamoğlu'na 'bordo-mavi' tepkisi: "Umarım o günler gelmez"

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlendi.

Ali Koç’tan İmamoğlu’na sert eleştiriler

Yapılan konuşmalardan sonra kürsüye çıkan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı İmamoğlu’nun Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’a ziyaretinde takmış olduğu bordo-mavili kravata tepki gösterdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şunları söyledi:

“Hiç kimsenin, Fenerbahçe’yi dışarıdan bölmeye gücü yetmez. Bizler bir bütün olarak hareket ettiğimizde nelerle mücadele edeceğimizi ve ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. Gözüne devleti kestirmiş bir terör örgütüyle nasıl mücadele ettiğimizi tüm dünya artık biliyor. Fenerbahçe siyaset üstüdür fakat devamlı olarak siyasete çekiliyoruz. Söylediğim laflar iktidara veya siyasi partiye değildi. Bu sözlerim; bulundukları konumu taşıyamayan bazı siyasetçileredir. Biz Cumhurbaşkanına siper olmuş en büyük camiayız. Kimse yokken bizler sokaktaydık. Sayın Cumhurbaşkanımız da ayrıca bunu takdir ediyor. Devletin sorumlu yetkilileri de takdir ediyor”

“Umarım o günler gelmez”

Ali Koç, İmamoğlu’na yönelik eleştirilerde bulundu ve şunları söyledi:

“Trabzon’dan gelen insanların birtakım ilginç özellikleri var, Milli Takım stadımıza gelir, hocaları bordo-mavi kravatla gelir. Kentin belediye başkanı (İmamoğlu) Divan Kurulu Başkanımıza gelir, o da bordo-mavi kravatla. Siz kime ne anlatıyorsunuz! Utanmadan bir de o kitabında içinde yazanlardan haberim yoktu, eminim sayın Uğur Dündar da bunu bilmiyordu… Bize ağır hakaretlerin yer aldığı kitabı getirdiler. Umarım Fenerbahçelilerin, hangi şehrin belediye başkanı olduğunu Ekrem İmamoğlu’na hatırlatma günleri gelmez. Uğur Bey de 61 numaralı forma verdi, ben vermezdim. Fakat kötü niyetli değildi. Ziyaretçisinin niyeti kötüydü.”

Yorumlar (0)